Spontant fotograferade porträtt...........

Idag hade vi en familjeträff för att fira ett av mina barnbarn som fyllde tolv år. Det skulle firas utomhus vid en badplats som heter Botten och som ligger i Kungsör. Det blev en trevlig eftermiddag utomhus med korvgrillning. Naturligtvis var kameran med mig och jag tog spontana bilder. Ni vet... familjebilder som man tar på kalas. Vi som samlades var fyra av mina sju barnbarn med mamma och pappa i familjen, barnbarnens farmor och farfar, en bror till pappan i familjen, mitt ex och hans sambo + jag och min sambo. 

Ofta när man tar familjebilder så hamnar dom i ett album. Numera i ett arkiv på datorn och inte som för i ett fotoalbum som man kunde ta fram och bläddra igenom. Jag kan faktiskt sakna dom här fotoalbumen som man tog fram och bläddrade i. Det är inte samma känsla att sitta och kolla på en skärm. 

Nu blev jag lite extra nöjd över bilderna som jag tog idag och favoriterna av det jag fotograferade hamnar nu här under kategori porträtt.

Inlagt 2021-11-20 22:34 | Läst 693 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?