Tjänstehundar i träning...........

Tog en promenad till brukshundklubben som ligger nästgårds där jag bor. Jag chansade på att det skulle vara lite aktiviteter där så att jag kunde få öva mig på att fotografera rörelse. Jag är inte så "haj" på det. Nu hade jag turen att det pågick aktiviteter. Ett gäng på ca tio personer och deras schäferhundar var i full gång. Träffade på en tjej som jag frågade om det var okej att jag tog kort. Det var helt okej och hela gänget tyckte det var kul. Det visade sig att Securitas tjänstehundförare från Stockholm hade förlagt sin träning här. Jag gjorde så gott jag kunde och fick en hel del kort på deras träning, både bra och dåliga bilder kom jag hem med. OBS för den som undrar över piskan, så var den till för att retas med.

En av tjejerna hade två små valpar med sig, endast 11 veckor. Gissa om man smälter för dessa. Kanske en blivande vakthund det också. Imponerande kraftpaket är det i alla fall och en enorm disciplin på hundarna. Jag var tacksam att jag fick fotografera deras träning. Roligast var schäfern som gillade att hoppa när han/hon skulle anfalla. Fick massor med "hoppbilder".

Inlagt 2018-09-17 18:59 | Läst 1143 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Fina hundbilder med massor av action, skoj!/ Björn T
Svar från Tinaspicture 2018-09-18 20:37
Tack Björn :)
Ja detta är mycket intressant fascinerande att se när de tränar sina hundar.
Fy för få en sådan efter sig. Jag har även sett när de letar knark. Vilka vältränade
vackra hundar det är. Tack för bilderna.
Det måste vara mycket kärlek mellan ägaren o hunden.
Ha det gott
Gun-Inger
Svar från Tinaspicture 2018-09-18 20:38
Tack för din kommentar Gun-Inger :)
Bild 4 var läcker att se på!
Svar från Tinaspicture 2018-09-18 20:38
Kul att du också gillar den :)