Tog bilen och for runt lite....

Tog mig en biltur mot Skinnskatteberg och sen vidare mot en sjö som ligger ca 1 1/2 mil ut i skogen från Riddarhyttan.  Nu tänkte jag fota lite runt sjön. Men si där gick jag bet när jag bara hade någon km kvar och vägen blev oframkomlig på grund av alldeles för mycket snömodd på grusvägen. Så jag fick vända om. Ville inte bli fast ute i ingenmansland. Inte ett hus fanns på hela vägen jag körde genom skogen på slingrande grusvägar.

En bäck inte så långt från sjön. På vissa ställen i skogen så var det mycket snö och på andra ställen hade det smält undan hyfsat bra.

Jag trodde nog inte att det skulle vara så mycket snö kvar i skogen vid Riddarhyttan som ligger drygt fyra mil från Köping. För vi har inte någon snö kvar i stort sett.  Åkte sen hemåt och vidare till Näs naturreservat för att kolla lite där.

Fick syn på dom här krabaterna som nyfiket undrade vad jag skulle göra. Dom stod ändå på betryggande avstånd och kände sig trygga. Det var svårt att fota i disigt väder på långt håll.

I pölen bredvid rådjuren ute på åkern så plaskade och simmade gässen glatt. Det blev lite av safari på hemmaplan ;) Jag for vidare mot reservatet och den gamla skogen som ligger vid Västra Skedvisjön.

Isen börjar ge sig och släppa från strandkanten.

Tyvärr fick jag inte med toppen ordentligt på det ena trädet som står på en liten pytte ö.

Jag struntade i att gå upp i skogen för nu började det bli mörkt i den troll liknande skogen. Då vill jag nog ha sällskap om det skulle ha skett. Nu var det dags att åka hem, tyckte jag.

Rådjuren stod kvar, fast nu lite närmare vägen.......

Då fick dom minsann bråttom därifrån och snabbt upp i skogen.

Ja, det blev en biltur lite på måfå idag....

Inlagt 2014-02-28 20:01 | Läst 2267 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Mycket fina bilder från din tur! =)
Ha det så bra!
Svar från Tinaspicture 2014-03-01 09:45
Tack Heléne :) Ha en bra lördag !!
Trevliga bilder!
Den sista med dom kutande rådjuren blir dagens favorit!
/Niklas
Svar från Tinaspicture 2014-03-01 12:12
Tackar !! Då har vi fastnat för samma bild, Niklas :)