Venedig från terassen................

Sen kom vi då till Venedig...............

Vi fick tips av vår gondoljär att bege oss in i "the Mall" och sen ta oss upp på taket. Jag tror inte att det var något som gjordes jättereklam för, för det var knappt något folk där. Vi fick köa bara lite, lite innan vi blev utsläppta på terassen.

Vi tog en 40 minuters tur i en gondol och det var inte billigt för 1200 spänn gick det kalaset på. Men det var ju romantiskt som det ska vara.....eller ??Vi hade sån tur att en annan köpare hade hyrt sig en sångare som faktiskt sjöng riktigt bra och vi fick "snål lyssna" när vår gick upp och lade sig jämsides en stund :) Den snutten finns upplagt på mitt "privata" instagramkonto (se nedan) om du vill lyssna.

Jag har fotat en hel del på resan och mycket ligger på mitt instagramkonto. Jag har försökt lägga tll en del länkar och foton till min blogg men nu ger jag upp då jag inte får det att fungera. Vet inte vad jag gör för fel så istället gör jag "reklam" för mitt konto så kan ni kolla där :)

På min instagram christina.idling.e_photo hittar du mina naturfoton

På min "privata" där jag har lagt upp mycket från vår resa är tinaspicture

Sen om du/ni vill så kan du/ni följa med mig på Christina Idling E Photography och det är mitt fotogalleri på facebook.

Så håll tillgodo om du orkar leta reda på mig där :)

Inlagt 2017-07-22 20:23 | Läst 965 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Kul att ni kom upp på taket, det blev ju bra bilder! Dessutom får jag en känsla av hur stan är uppbyggd/ Björn T