Snart börjar nedräkning till april.......

Idag hände något väldigt ovanligt igen.

När jag åkte hem från jobbet på Markan i Strömsholm så bestämde jag mig för att ta en promenad direkt. Det har varit dåligt med det på sista tiden, dels för att ryggen var paj under en längre tid och för att vädret inte har lockat. Men nu kände jag att efter nattens lilla snöfall, ingen blåst, ingen dimma med duggregn i luften så gjorde jag slag i saken. Jag kliver ju upp kl.03.20 varje morgon när jag ska jobba och då är det lätt att lägga sig ner i soffan efter jobbet.

När jag kom hem så slängde jag frågan till sambon som låg på soffan: Ska du med ut på en promenad? Du får fundera medan jag byter till bekvämare kläder. När jag var klar och redo, kameran laddad så hoppar sambon upp ur soffan. Han hängde på för att ta en fotopromenad med mig. Det sker ytterst sällan.

Ca tjugofem meter från vårt hus så kliver vi rätt ut i naturen från vårt villaområde. Där brukar jag gå en tre kilometers runda som först går via skogen och sen vidare över obrukade åkrar mot brukshundsklubbens område. Därefter är det grusväg hemåt. Förra gången jag fick med mig sambon var i början på november och då gick det inte så bra. Det blev en kort promenad i Norsa hagar för att det stod kossor i vägen (se förrförra inlägget).

Efter vår promenad idag så åkte sambon till Västerås och köpte sig ett par vandrarkängor. Han har nu ett par bra skor att gå i när han följer med mig på fotorundor i våt och torr mark. När vi sen åker till Nepals djungel i början på april,  så är han förberedd med bra dojor :)

Snart kanske sambon till och med plockar fram sin kamera som ligger i gömmorna. Det vore ju roligt om han också får upp intresset för fotografering.

Till sist önskar jag alla en God fortsättning på dom sista dagarna det här decenniumet :)

Inlagt 2019-12-26 18:39 | Läst 1232 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Fina bilder och trevliga vägar. Snart är din sambo igång med fotograferingen ska du se!
Gott slut på året!
Svar från Tinaspicture 2019-12-27 18:25
Tack så mycket Mats :)
Gillar dom smala grusvägarna genom landskapet. Andra nerifrån är riktigt fin, väg och bild.
Sten
Svar från Tinaspicture 2019-12-27 18:26
Tack Sten :) Kul att du gillar dom :)