Skrot i naturen.........

Idag får det bli några bilder från min promenad häromdagen. Jag har en promenadväg i närheten av hemmet som jag ofta går en runda i för att få lite motion samtidigt som jag nyttjar kameran. Jag har gått den vägen så ofta att jag knappt tycker det är värt att ha med kameran ibland. Men det brukar bli någon eller några bilder i alla fall. 

Det  som jag tänker på när jag tar mina promenader på samma ställe och ofta, är att ha väldigt öppna sinnen för det jag ser. Det sker alltid något nytt även om det är små förändringar och speciellt när det bara går någon dag mellan promenaderna.

I naturen så finns det väldigt mycket skrot. På ett ställe i skogen så ligger det väldigt mycket taggtråd och man kan ju fundera på varför man inte tog med sig det efter avslutat arbete. För i det här fallet så tror jag det är någon som haft det i något jordbruk.

Skogen har inte bett om att ha en massa skrot liggandes här och där.

Inlagt 2020-04-27 21:43 | Läst 1459 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Ja det är ett otyg med taggtråd. Minns inte om det var här på FS eller FB jag såg tre älgar som hoppade över ett taggtrådsstängsel och en av dom fick tråden med sig. Det slutade dock bra. Brukar hitta mycket skräp i skogen. Sängbottnar, TV apparater, oljeflaskor och bildäck. Men hittar man gamla saker runt något gammalt torp blir det plötsligt intressant. Jag hittade en rostig symaskin intill en husgrund och väldigt vad vacker den var. Så undrade man varför står du här för.
Sten
Svar från Tinaspicture 2020-04-28 12:37
Vilken tur att det gick bra för älgen :)
Man undrar ju hur svårt det kan vara att åka till tippen istället.