Bra men inte som jag tänkt............

Jag har en app nedladdad på mobilen som heter "Västmanlands naturkarta". Där kan man hitta olika naturreservat att besöka. Idag föll valet på Asköviken-Tidö. Ett ställe jag aldrig besökt.

Jag laddade kamerorna och begav mig iväg. Men det blev inte så många bilder tagna som jag hade trott. Men jag fick röra på påkarna och det var inte helt fel :)

Nu fick jag upp farten ordentligt !!! Ökade på stegen i rask takt för att komma undan denna slingrande varelse. Men först var jag ju tvungen att ta kort...

Dom här hade ingen brådska och inte jag heller när jag hade kommit en bit från "slangen"

Det blåste skapligt idag (inte som Irma) så makrofoto var inte någon höjdare ute på fälten.

Asköviken-Tidö är ju också mest känt för fågelskådning och flera gömslen finns att tillgå. Men det var heller ingen hit för mig idag.

Trots 400mm nådde man inte fram då fåglarna var alldeles för långt bort.

Det blev en bra dag ändå och en lärdom rikare. Jag åker inte hit mer i onödan för min del. Nu har jag besökt stället och det var nog inte riktigt min grej.Men gillar man fågelskådning så är det nog ett bra ställe :)

Inlagt 2017-09-10 19:40 | Läst 1115 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Har också varit där en gång förra året. Kan hålla med att det inte riktigt uppfyllde förväntningarna då jag läste lite om det innan. Svårt att komma nära fåglarna.
Svar från Tinaspicture 2017-09-11 19:14
Ja, jag hade också hoppats på att komma närmare vattnet. Nu såg jag inget vatten eller fåglar alls.