En summering och eftertanke av året som gått

Min älskade make Bernt somnade in på Juldagen. Efter ett år och fem månaders kamp mot cancer i bukspottskörteln.

En lång och tuff kamp med mycket sorg. Men också med en positiv attityd, som han och jag alltid hade tillsammans ända in i det sista. Det hjälper inte att gräva ner sig utan att se allt från den ljusa sidan i livet.  Så tar jag med mig alla fina minnen och glada stunder som våra elva år tillsammans innehöll.

 

Då var det dags att göra ett avslut på 2012.
Man gör en summering av året som har gått.
Samlar ihop alla händelser av glädje, bekymmer och sorg.
Lägger allt åt sidan och tar bara med dom bästa minnena.
Det nya året ger nya möjligheter.
En ny tid för att gå vidare och börja om på nytt.
Gör en summering och ett avslut på allt som är dåligt.
År 2012 läggs nu åt sidan.
Alla goda minnen bär man med sig.
Dom dåliga suddas ut.
År 2013 nalkas snart om några timmar.
Då börjar vi om på nytt.
Men innan dess firar vi in det nya
och minns det gamla som varit.
............................................
I sorg och i glädje över det gamla och nya så vill jag önska alla
 
 

Inlagt 2012-12-31 14:30 | Läst 2244 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Jag beklagar sorgen och önskar dig samtidigt ett gott nytt år, hur konstigt det nu än kan låta.

Kram!
Tommy
Beklagar sorgen./Ingemar
Beklagar sorgen Christina - önskar dig ett Gott Nytt År! / Sören
Beklagar sorgen...
Det är lätt att slänga ur sig ett Gott Nytt År, men i ditt fall får allt en lite allvarligare innebörd. Man måste nog vara stark och se framåt som du säger även om det är svårt. Jag önskar dig en ljus framtid och minns Bernts och din tid med glädje.
Sten
Beklagar sorgen och önskar Dig ett Gott Nytt År.
Beklagar också din sorg! Önskar dig Ett Riktigt Gott Nytt År!
Beklagar sorgen,miste själv min mor i December när jag var 11 år så julen har ju en del blandade känslor men försök minnas dom bästa stunderna.Sköt om dig och gott nytt år.
Jag beklagar sorgen! Härligt att läsa om din attityd och jag tror och vill gärna hoppas att 2013 blir bättre för många av oss. God fortsättning!
ewa
Jag beklagar verkligen din sorg......
Tack för alla era omtänksamma ord. Det värmer mitt hjärta.
Sorgligt att läsa ditt inlägg och känna in i märgen hur livets gåvor delas lite hur som. Somliga får uppleva den stora sorgen under en tid när så många är tillsammans med sina kära och kan glädjas tillsammans. Hoppas så innerligt att du kan hämta dig från sorgen, tids nog. Mina tankar går till dig och dina närmaste.