In till stan.....

Det finns gott om vackra hus här i Köping. Nu bor jag visserlunda i Sundänge men det tillhör Köpings kommun. Idag for jag i alla fall in till stan för att hämta en x-kollega från båten som kom med tåget från Örebro. Kameran hade jag med mig ifall tåget skulle vara försenat. Nu var jag lite tidig och tog en promenad till hamnen som ligger intill station.

Men tittar man åt andra hållet är det inte lika vackert för vid hamninloppet så är det mest industrier.

Mitt emot där jag stod så finns två gamla hus.

Jag undrar vad som finns inne i dom två byggnaderna??

Många resande i farten både i luften och på marken. (många för att vara i Köping)

Inlagt 2013-10-19 21:49 | Läst 2141 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Vad mysig dokumentation du gjort denna dag. Det var så längesedan jag var i Köping som jag minns ingenting av de vackra hus ni har där. Byggnader vid hamnar är så spännande.
Vacker natur är det nu också överallt som synes.
Ha fin söndag
Gun-Inger
Svar från Tinaspicture 2013-10-19 22:33
Tack Gun-Inger. Inne i stan finns också en massa fina byggnader med fin arkitektur. Det är ju bara det att man glömmer att titta upp och se det. Gjorde en fotorunda för ett par år sen i stan och det finns en hel del kan jag lova :)
Du har så rätt man blir ofta hemmablind det är synd för det är av värde att dokumentera allt vi har kring oss förändringen är stor i vart fall i Hässleholm..
sov gott...har precis skrivit om alla ljus jag tänt..
har så mysigt här...
gia
Det ser verkligen vackert ut! Får erkänna att jag aldrig varit inne i Köping, bara passerat. Får nog ta mig tid nästa gång jag har vägarna förbi! Fina bilder! Mvh Yvonne
Svar från Tinaspicture 2013-10-20 21:16
Ja, fast det ser ut som en liten "tråkig" stad vid första anblicken så är arkitekturen på husen inne i city speciell med många detaljer. Bara man tittar upp mot husväggarna.