Jag står i ett vägskäl.......

Nu har jag inte många dagar kvar tills jag börjar jobba igen. Då kliver jag ombord igen på Cinderella, Viking line som jag jobbat på sen sommaren 2007. Jag har varit hemma hos min make sedan augusti och nu längtar jag efter att få träffa alla mina goa arbetskollegor igen. Så jag får väl se hur mycket bilder som hamnar på den här bloggen. Troligtvis ganska lite då man inte kommer så långt utanför båten. Tio dagar ombord och då blir det inte mycket som kan fotograferas.

Men jag står också i ett vägskäl då jag måste ta reda på saker och ting på hemmaplan. Jag ska sätta igång en renovering av stugan och nu måste jag ta tag i att välja bort en massa möbler och prylar. Jag har ingen möjlighet att ta hand om ett hus och en stuga med mitt jobb.

Någon som har en ide om vilket djur som gör dessa spår ?? Fotat den 12/1 i Sundänge, Köping på min stugtomt. Spåren ledde ner till skogen nedanför min stuga.

Inlagt 2013-01-15 20:57 | Läst 2189 ggr. | Permalink

"Oj då är det en stor katt eller................jag kan intet om spår.......men däremot känns det som jag ständigt också står vid vägskäl för att välja vad jag måste fortsätta med för att få ut det mesta av mitt liv just nu.... Önskar dig lycka till på båten tillika med allt du skall föra i stugan din. Gun-Inger"


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Precis samma spår jag såg i lördags. Ser ut som lospår.Grannen min har sett lodjur kuta omkring på min tomt så jag kan nog med "säkerhet" säga att dina spår också är av lo. Googla gärna på lodjursspår och jämför.

Drar till stugan på lördag för att sätta upp en åtelkamera,om jag nu hinner få den,så man kan verifiera att det är ett lo som far omkring på området.

Ha det gott! / Mossbo-Nicke
Svar från Tinaspicture 2013-01-15 21:55
Ska nog googla på åtelkameror också. Låter intressant :) Hoppas du fångar en på bild.
Nikkor-Nicke 2013-01-16 18:04
Ja,det vore schysst om man kunde få en bild på denna kisse! Men med min tur så är det väl bara en extremt välgödd bondkatt som har gjort spåren.........
Oj då är det en stor katt eller................jag kan intet om spår.......men däremot känns det som jag ständigt också står vid vägskäl för att välja vad jag måste fortsätta med för att få ut det mesta av mitt liv just nu....
Önskar dig lycka till på båten tillika med allt du skall föra i stugan din.
Gun-Inger
Svar från Tinaspicture 2013-01-15 21:56
Tack !!
Ja, ibland måste man göra ett val.