Lev dina drömmar..........

Sedan tonåren så har jag haft en drömresa jag alltid velat göra. Det är att ta mig till Sri Lanka. Nu har jag bestämt mig för att göra det nästa år. Jag siktar på att komma iväg någon gång mellan feb-april 2015. I tonåren så hade man många brevvänner och en var på Sri Lanka. Kontakten har tagits upp vid två tillfällen under alla år som gått och nu senast för drygt ett halvår sedan via facebook. Jag har alltid tänkt att någon dag ska jag åka och hälsa på. Det är dags nu.

Vem i min ålder minns inte Jan Lindblads reseskildringar från Sri Lanka? Hos mig satte det också en längtan att få komma dit. Kanske inte under hans omständigheter liggandes i djungeln, utan mer foto och turistliknande omständigheter med foto som fokus.

Jag har tänkt mig att "luffa runt" på Sri Lanka efter en förutbestämd rutt som kan sträcka sig över 3-4 veckor. Med lätt packning och hyfsat standardboende.

Nu slänger jag ut en fråga till er.

Finns det någon därute som vill seriöst haka på ?

Någon som kan tänka sig att följa med som resesällskap. Jag skulle gärna vilja ha ett eller två sällskap som delar fotointresset. Någon som kan tänka sig att ta dagen som det kommer, men efter en någorlunda reseplan och boende.

Jag efterlyser också tips på resrutten som kan vara sevärd på Sri Lanka. Någon som skrivit om det som kanske gjort en sån här resa. Maila mig om du känner för detta.

Inlagt 2014-10-13 11:34 | Läst 1692 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Fina bilder! Nog vore det trevligt med fotoresa till Sri Lanka, men tyvärr inte möjligt för mig! Hoppas du får med dig några likasinnade på din drömresa! Ha en skön kväll! Yvonne