Redigera en originalbild......

Då var man inne i december månad.....

Med det grådisiga vädret som hittills varit ger jag inte mig ut på så många fotopromenader som jag borde. Jag är nog inte ensam om det. Istället så rotar man i sitt bildarkiv och redigerar en och annan bild. Något jag sällan gör är att photoshoppa och ändra i bilderna mer än att lägga på lite kontrast och eventuellt ljusskärpa. Men nu hittade jag en bild som jag roade mig med att leka med.

Originalbilden som jag beskurit för att få bort några bilar.

Det är ju ganska fantastiskt egentligen hur man kan trixa med en bild och få olika skepnader. Det här är ju som sagt inte riktigt min grej att hålla på med detta men man måste ju testa lite. Jag har sett många bilder som är fint redigerade och som skapar en helt annan känsla än originalfotot. Många som är duktiga på det.

Inlagt 2018-12-08 09:56 | Läst 660 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.
"Du lyckades bra tycker jag, sv/v bilden blev spännande. Tycker jag det är väldigt skoj och intressant hur man man förändra en bild me bearbetning och redigering. /Janne"


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Du lyckades bra tycker jag, sv/v bilden blev spännande. Tycker jag det är väldigt skoj och intressant hur man man förändra en bild me bearbetning och redigering.
/Janne
Svar från Tinaspicture 2018-12-08 11:47
Tack Janne :)
Det kanske kan bli en fortsättning på detta :)
Det där känner jag igen! Att rota fram någon bild i bildarkivet för att sedan leka / skapa något nytt uttryck i bilden. Det är avkoppling för mig. :)
Jag blev förtjust i din svartvita bild i serien!
Må så gott !

Hälsar
Eva
Svar från Tinaspicture 2018-12-09 16:46
Kul att du gillade den Eva :)
Min favorit i serien :)