Sala centrum...

Det blev en spontan biltur till Sala och kameran var med, så det blev några streetphoto bilder och gatuvyer.

Inlagt 2019-10-12 18:18 | Läst 2011 ggr. | Permalink

"Sala ser mysigt ut på dina bilder! Har passerat många gånger men nog aldrig stannat till. Nästa gång jag passerar ska jag göra det, dina bilder bjudet in, fint! Hälsningar/ BjörnT"


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Så fina bilder från min hemstad... nostalgi! Tack! :) /Tommy.
Svar från Tinaspicture 2019-10-12 20:34
Trevligt att strosa runt i centrum. Imponerad av att det var så många små butiker kvar. Bokhandeln t.ex och Schelins konditori som funnits sedan slutet av 1800-talet enligt konditoribiträdet. Nuvarande namn sedan 1930-talet. Där fick vi lite gofika :)
En fin och trevlig stad :)
Tovok 2019-10-12 21:20
Trevligt, inte minst med gofika! :) Ewerlöfs bokhandel har jag varit många, många gånger. När jag var liten hade de massor av oväntade gamla saker som nån kanske skulle komma att behöva någon gång i framtiden, t.ex gamla skrivstift och pennor och läskpapper som jag köpte när jag tyckte att jag skulle lära mig kalligrafi. Undrar om det är så nu också...?! :) /Tommy.
Sala ser mysigt ut på dina bilder! Har passerat många gånger men nog aldrig stannat till. Nästa gång jag passerar ska jag göra det, dina bilder bjudet in, fint! Hälsningar/ BjörnT
Svar från Tinaspicture 2019-10-13 21:38
Sala har ett väldigt mysigt centrum att strosa runt i. Många gamla bevarade byggnader och en massa småbutiker. Väl värt ett besök :)