Tio dagar ledigt nu....

Hemma igen efter tio dagar ombord på ms/Cinderella. Tystnaden är total......

En snitt sömn på ca sex timmar per dygn sätter sina spår med ett ljud av motorer och annat som är konstant under tio arbetsdagar ombord gör att man är sliten när man kommer hem. Tack vare goa arbetskollegor så gör det att det är värt allt slit + lönekuvertet som kommer i slutet på månaden.

Tyvärr så fungerade inte internet ombord tillsammans med min gamla bärbara dator som jag var tvungen att ta med mig, då en nyaste är ur funktion. En kollega hittade felet som var att nätverkskortet inte var kompatibelt med nätet ombord. Jag ska ta med mig min nyaste lap nästa jobbvända och han ska då kolla och försöka få ordning på den. Tur att man har många kollegor med olika talanger.

Därför har det inte blivit något bloggande från min tid ombord och fotografier. Men jag har instagram som jag använder och där finns fotografier.... tinaspicture.... om du vill kolla på bilder.

Jag försökte göra ett blogginlägg från mobilen här på fotosidan men det gick inte att blogga från mobilen. Jag vet inte om det är några speciella inställningar som måste göras för att kunna det. Om någon vet hur man gör så hojta till. Jag har en android mobil som fungerat under min tid ombord och några bilder från Instagram har jag lagt upp på min blogg http://tinaspicture.blogg.se

Bilder kommer här så småningom......

Inlagt 2013-01-28 20:44 | Läst 1891 ggr. | Permalink

"Intressanta och varierande bilder i din blogg! Ha det gott! ewa"


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Intressanta och varierande bilder i din blogg!
Ha det gott!
ewa
Svar från Tinaspicture 2013-01-31 21:58
Tack Ewa !!!
Kul att höra.