"Nästan" bara bilder och lite text. Men ibland kan det hända att det bli lite mer text om något som för tillfället intresserar mig...

1 maj i Ludvika.... eller gatufoto i svartvit

 

Idag regnade det så min skogspromenad ställdes in. Men lite senare kom solen igen så jag gick en tur i "staden". Ludvikas 1 majtåg samlade sig. Äntligen ett tillfälle för "gatufoto". Jag ställde in kameran på svartvitt och började fotografera. Fick för mig att svartvitt blir lite "tidlöst" vilket jag kännde passade sig idag.

En bra sak med Ludvika är Ludvikas Musikkår, här är dom igen...

 

En del väljer att vara publilk...

 

Det blåste, så det var tufft att vara fanbärare...

 

Demonstranter....

 

Demonsstrationen är klar och samling i Sporthallen för Förstamajtalen...

 

Även musikkåren avslutar...

 

Slutligen en färgbild...

 

 

Allt fotat med Ricoh GXR modul P10.

 

ingelaring.se

Inlagt 2011-05-01 18:57 | Läst 10660 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
En sån här dag funkar det nog bäst med färg =)
Svar från Ingela Ring 2011-05-01 22:10
Kanske det. Har lagt in några färgbilder längst ner så du kan se själv ;-)
Upp till kamp emot kvalen -- tur att vi blir påminda om samhällets orättvisor åtminstone en gång om året!

Fast det var elakt sagt.

Tänk att nu, när nästan allt är rullstolsanpassat, så är inte brevlådorna det. Kanske de inte fått igenom saken i de fackliga förhandlingarna? Där jag bor finns inget i byggstadgan om rullstolsanpassning. Många butiker har invändiga trappor och ingen hiss. Men vårt kulturhus fick i alla fall hiss för något år sedan, efter kanske tio år utan.
Svar från Ingela Ring 2011-05-01 22:18
Just brevlådan har jag tänkt på själv. Tror arbetsmiljö och effektivitet går före användarvänlighet. Själv är jag inte så lång (154cm) och fick problem med brevlådan när min axel protesterade. Jag kunde ta andra armen men hur gör kortväxta och rullstolsburna ??? Det där med handikappanpassning är svårt....
Svartvitt är ju tidlöst! Åtminstone förr i tiden visste man säkert att svartvitt behöll sina färger (sic!) för det kunde man inte vara säker på gällande färgbilder. Vi bryr oss inte om det digitala tidevarvet nu... Lite glest med folk tycker jag. :-) Beror kanske på att det är Ludvika trots allt?
Svar från Ingela Ring 2011-05-01 22:26
Lite glest med folk ??? Inte för Ludvika tror jag ;-)