"Nästan" bara bilder

"Nästan" bara bilder och lite text. Men ibland kan det hända att det bli lite mer text om något som för tillfället intresserar mig...

Vattenparken i Borlänge. (fågelfoton)

Blev "tvingad" att ta med kameran till jobbet igen. Jag som hade tänkt ta fotouppehåll till semestern..... Men igår var jag ute och promenerade på kombinerad lunch/friskvård och fick då syn på ett antal små "Dunbollar" simmande i Borlänges vattenpark. Stod länge och tittade på dem (jag som skulle motionera). De var helt underbara mamma fågel tränade barnen att gå upp på land och ner igen.... Tror de tränade för de gjorde detta om och om igen....Väl hemma på kvällen funderade jag på om de kanske skulle vara på samma plats nästa dag och om jag skulle ta med kameran ifall att. Efter en liten (och då menar jag LITEN) stund kom jag på att jag skulle ångra mig om jag inte försökte. Så idag kom kameran med och en kombinerad lunch/friskvård stund igen för att leta "Dunbollar". På vägen dit var fokus endast på alla underbara bilder jag skulle få. Väl där insåg jag att det kanske inte ens var så enkelt att hitta dem igen. Men med lite tålamod så gick det.

Mamma till "Dunbollarna"  (ps. Enligt Stefan Oscarsson (Osquar) kan det vara en Krippa. d.s)

"Dunbollarna" själva mycket snabbare än man tror

En tuff liten "Dunboll" ute på vift

Vattenparken ligger ett stenkast från Köpcentret Kupolen och Riksvägen

När jag ändå hade kameran med så blev det även en bild på denna skrattmås i parken

Och även ett par gräsänder fick komma med på bild

MVH/Ingela

www.ingelaring.se

Postat 2008-06-18 20:13 | Läst 9203 ggr. | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera

Att fota Blommor....

Jag har många miniprojekt inom foto. Ett av dom är att få minst ett bra foto på mina favoritblommor. Jag har hitintills bara lyckats med några få. Men nu i helgen var flera av mina favoriter framme så jag fick ge mig ut på fotorunda. Några gick ganska bra att fota andra inte alls, syrener hade jag tex ingen tur med alls.

Här ett litet urval av helgens blommor.

Risk finns att syrenerna får vänta till nästa år för att komma med i samlingen.

www.ingelaring.se

Postat 2008-06-02 20:46 | Läst 9984 ggr. | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera