** Idag gör vi arbeten på vårt system, kortare störningar och nedtid kan förekomma. **

"Nästan" bara bilder

"Nästan" bara bilder och lite text. Men ibland kan det hända att det bli lite mer text om något som för tillfället intresserar mig...

Det är mycket nu....Kurser pågår och ombyggnad på gång..

Svårt just nu att hinna med allt man vill. Som foto, fotosidor, hemsidor, mm.mm. Dels tar kurserna sin tid, digital bildbehandling och nybörjarfranska. Borde kanske inte försöka läsa 50 % brevid heltidsjobb ;-) . Men än så länge hänger jag med i bildbehandlingskursen, lite sämre med franskan. Sen har vi kommit på att vi skall renovera lägenheten. Köket gjorde vi i våras och nu är det dags för resten. Vi är "bara" i planeringsfasen men det tar sin tid, mycket att tänka på så även det tar sin tid.

Men i vilket fall så har jag nu uppdaterat min hemsida med bilder från i somras (sidan om Frankrike får vänta lite till). Fotoböckerna från sommaren gjorda och beställda. Har dessutom laddat upp bilder i ett utställningsalbum. Bilderna är tagna vid från fyrverkeri i Cannes. Jag var på en båt (som många andra) och såg då fyrverkeriet från havet med Cannes som bakgrund. Några bilder som inte passade in i "utställningen" ser ni här. Känner mig riktigt nöjd förutom det dåliga samvetet med franskan ;-(

På fredag nästa vecka har jag semester och åker ner till Linköping och hälsar på mamma och kompisar för en dag, då kommer kameran med. Så förhoppningsvis blir det lite foto i alla fall. De enda foton jag tagit senaste veckorna är "före"foton på lägenheten.

Min hemsida:  www.ingelaring.se

Vårt ombyggnadsprojekt:  http://agarcia.se/hemma/ 

Postat 2008-10-05 14:50 | Läst 4525 ggr. | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera

Geers och Camargue...

Vi lämnade Cannes och le Cannet för några dagar. Först reste vi till Auch i Geers och sedan till Camargue. Det visade sig att vissa delar av Camargue var mer än trevligt "turistiska". Cmpinganläggningar, tivolianläggningar, diverse nöjesanläggningar och fullt med turiser, husvagnar, husbilar och bilar. Men vi lyckades hitta ett hörn som var mer normalt.

Torget vid katedralen i Auch.

Camargue. Vägen var full av bilar men det gick att hitta en egen strandbit.

Camargue, Balaruc-Le-Vieux

Allt direkt ur kameran inget photoshopande på semestern.. Allt taget med med min Panasonic FZ18.

www.ingelaring.se

Postat 2008-07-20 09:28 | Läst 6395 ggr. | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera