"Nästan" bara bilder och lite text. Men ibland kan det hända att det bli lite mer text om något som för tillfället intresserar mig...

Ett år från min balkong i Ludvika...

Äntligen klar. Ett foto från min balkong i Ludvika en gång i veckan under ett år var målet och nu är målet nått. Ibland blev publiceringen lite sen. Kanske har jag missat någon vecka och under semestern på Menorca fotade jag från vår balkong där. Så i stort sett är målet nått. Bilderna har jag besparat er under året och istället lagt dom här.

En salig röra av olika bilder med bara en sak gemensamt, de är tagna från min balkong.  Eter detta år tror jag det dröjer minst ett år innan jag fotar från Balkongen igen.

Men, men man vet ju aldrig ;-)

ingelaring.se

Inlagt 2014-09-25 17:19 | Läst 2569 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Sådana där vardagsbilder blir med tiden en värdefull samtidsdokumenation. Jag bläddrade igenom hela sviten, och där fanns åtskilligt smått och gott. Det rör sig en hel del folk utanför ditt hus.
Svar från Ingela Ring 2014-09-26 22:05
Tack. Det var en del i tanken att det utanför en riktig vardaglig grå balkong kan det ändock hända en hel del. Tack för att du såg det och förmedlade det. :-)

Projektet blev lite drygt framåt slutet men det är kul att jag blev klar. Det tar nog ett tag innan jag påbörjar något liknande.