"Nästan" bara bilder och lite text. Men ibland kan det hända att det bli lite mer text om något som för tillfället intresserar mig...

Mitt Frankrike, Plancha. Puget-sur-Argens

Sista kvällen i Puget-sur-Argens med släkt, vänner och god mat.

Av någon anledning hade kusinerna dagen till ära klätt sig i matchande färg med fönsterluckorna

Anklever

Att laga mat på Plancha var det som gällde i Frankrike denna sommar.

Dessert

Thomas

Trädgården

Dagen därpå bar det av till Camargue

Ingela Ring

Inlagt 2016-08-03 21:04 | Läst 1748 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Khalad 2016-08-03 21:14
Fin bildserie med tydlig Frankrikekänsla!/ Björn T
Svar från Ingela Ring 2016-08-04 21:03

Tack. Roligt att du tyckte om bilderna...
Lena Eriksson 2016-08-03 21:23
Kusinerna tänkte väl på din blogg när de valde klädsel! Och jag håller med Björn; fin och tydlig Frankrikekänsla du fått fram!
Svar från Ingela Ring 2016-08-04 21:05

Roligt om jag lyckats förmedla känslan. det är ju det man vill. Tack för kommentaren.
lersaker 2016-08-03 23:53
Man ser ut att leva gott i Puget-sur-Argens, riktigt trivsam stämning i bilderna!
Fast jag blir lite skeptisk till anklevern fast den säkert var jättegod!
Desserten verkar härlig, nu blir jag hungrig....
Svar från Ingela Ring 2016-08-04 21:07

Dom lever enkelt och gott. Mat är viktigt i Frankrike. Anklever är speciellt och många har åsikter om det. Det ända jag kan säga att det var godare än det såg ut. Detta var "gårdstillverkat" och ingen butikskonserv.
EGW 2016-08-05 05:20
Jag avundas fransmännen deras matkultur! Fast det har jag visst redan sagt.
Svar från Ingela Ring 2016-08-05 17:22

Samma här. All mat, enkel eller festmat är lagad med omsorg och måltiden får ta sin tid. Något vi har tappat bort.