"Nästan" bara bilder och lite text. Men ibland kan det hända att det bli lite mer text om något som för tillfället intresserar mig...
Mitt Frankrike, Plancha. Puget-sur-Argens
Sista kvällen i Puget-sur-Argens med släkt, vänner och god mat.
Av någon anledning hade kusinerna dagen till ära klätt sig i matchande färg med fönsterluckorna
Att laga mat på Plancha var det som gällde i Frankrike denna sommar.
Dagen därpå bar det av till Camargue
Ingela Ring
Inlagt 2016-08-03 21:04 |
Läst 1748 ggr. |
Permalink





Tack. Roligt att du tyckte om bilderna...
Roligt om jag lyckats förmedla känslan. det är ju det man vill. Tack för kommentaren.
Fast jag blir lite skeptisk till anklevern fast den säkert var jättegod!
Desserten verkar härlig, nu blir jag hungrig....
Dom lever enkelt och gott. Mat är viktigt i Frankrike. Anklever är speciellt och många har åsikter om det. Det ända jag kan säga att det var godare än det såg ut. Detta var "gårdstillverkat" och ingen butikskonserv.
Samma här. All mat, enkel eller festmat är lagad med omsorg och måltiden får ta sin tid. Något vi har tappat bort.