"Nästan" bara bilder och lite text. Men ibland kan det hända att det bli lite mer text om något som för tillfället intresserar mig...

Mitt fotograferande...och semesterbilder..

Semesterbilderna från Frankrike är klara. Förra året blev jag inte klar förän i november tror jag. Tror det har med mitt ändrade fotograferande att göra (ändrat från att fota lita av varje till mycket av lite). Det gör det enklare och snabbare vid datorn. Tiden vid datorn har även fått mig att tänka på varför jag fotar och bloggar. Nämligen för min egen skull. För att fånga min bild av världen som jag ser den för att jag skall minnas. Det är det ena, det andra är för att jag tycker det är kul. Så för att behålla glädjen (kanske på bekostnad av snabbare utveckling) har jag nästan inte fotat alls efter semestern. Jag har först velat bli klar med det jag redan har idatorn.

Mina bilder är mina och jag bearbetar och behåller dem jag själv tycker om utan tanke på andra. Numera lägger jag ut dem på flickr.com men även där för min egen skull. Vilket gör att alla inte tycker allt är bra. Men har bilden ett syfte och betydelse för mig så hamnar den där. Som en  bildalmanacka  med minnen för min egen skull. Men visst är det kul när andra uppskattar mina bilder. Likaså med bloggandet. Det är mest för mig själv att skriva ner och kunna läsa senare, som en modern dagbok/anteckningsbok. Men visst är det kul om andra ser någon mening i att läsa den.

Gillar Bernt Carlzonz utryck bildmakare. http://www.fotosidan.se/blogs/carlzon/21204.htm En sån vill jag vara, inget annat inget mer.

Men för att återgå till mina semesterbilder, en blandning av familj och turistbilder en del bra annat dåligt. Familjebilderna håller jag mest för mig själv men här ett foto av farbror läsandes tidning:

här ett par av 52 foton från Parc du Verdon, men inte de bästa ;-)

Om någon skulle vilja se mer av mina semester/frankrikebilder finns de här: http://www.flickr.com/photos/rind/collections/72157604215456129/

Även här finns en del (men åres bilder har inte hunnit in ännu): www.ingelaring.se

Inlagt 2008-08-24 19:58 | Läst 6656 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?