"Nästan" bara bilder och lite text. Men ibland kan det hända att det bli lite mer text om något som för tillfället intresserar mig...

Carpe diem.....

Inspererad av flera personer här på  fotosidan bland andra detta blogginlgg http://www.fotosidan.se/blogs/affe/index.htm?tag=389 Började jag fundera över mitt eget fotande. Vardagsnära foto hamnar liksom på sidan av.. Varför har jag aldrig funderat på.. Men inspererad av alla dessa inlägg har jag börjat fundera på om en inte en del av dessa bilder är värda ett bättre öde. Efter lite mer tankemöda så kom jag fram till att jag döper om "gatufoto" till "Carpe Diem" och låter detta album även innefatta vissa familjebider.  Här några sådana:

Lukas första jul

Lena på Pibracs "fest"

Sista bilden på min far...

Torbjörn och lammet Albrekt (som han tog hand om när modern inte kunnde)

Detta var lite av vad jag kallar för Carpe Diem.. Skall försöka komma ihåg även denna typ av bilder....

www.ingelaring.se

Inlagt 2008-02-02 23:41 | Läst 3411 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Jag har också funderat på varför vardagsfotograferandet fallit åt sidan. Min dotter satt senast igår och tittade i gamla fotoalbum och då slog det mig svidande hårt att ingen här hemma sköter den typen av fotograferade längre. Det är synd tycker jag och det blir nog så att jag får ta det ansvaret och sköta det. Min fru fotograferade en hel del förut men tycker att min kamera är för avancerad och tung. Men vi har ju kvar alla kameror som hon använt förr. Hmmm får ta en allvarlig funderare på hur man löser det.

mvh/Ove
Svar från Ingela Ring 2008-02-03 18:56
Vsist är det lätt att det faller åt sidan. Man får nog helt enkelt skärpa sig och släppa kvalitetskraven lite. Skickade kortet på Lukas till min mor. Hon har ringt mig 2 gånger på två veckor och talat om hur vacker Lukas är och hur han tittar på henne när hon rör sig i rummet. Kortet på Albrekt fick jag skriva ut och skicka till Torbjörn och Elsy. De hade missat att fotografera honom själva..Så man får nog helt enkelt skärpa sig tror jag.