"Nästan" bara bilder och lite text. Men ibland kan det hända att det bli lite mer text om något som för tillfället intresserar mig...

Dalarna i maj....eller... Ludvika och Tällberg med Ricoh GXR

Till viss del fortsatte jag att jaga fåglar och blommor även i maj. Men i maj finns fler vårtecken, folk börjar vara mer utomhus och ljuset kommer allt mer. Jag var i Tällberg på konferens. Att det är vackert i Tällberg har jag hört så många gånger men fram till nu har jag bara fått se Tällberg i regn. Jag upptäckte även konst av en anonym "stenkonstnär".

Här kommer ett Potpurri av mina bilder från maj 2011.

Skrattmåsarna i dammen vill tydligen inte prata med varandra...

Ärland har kommit och är lika välkommen som vanligt...

Aklejan blommar....

Liksom gräslöken...

Nägra njuter av våren vid Väsman...

Andra tycks vara på väg någonstans...

I Tällberg regnade det...

Men sedan blev det uppehåll...

Utsikt från mitt fönster vid midnatt...

Konstnären då... Detta konstverk hittade jag vid Väsman en dag dagen därpå var det borta...

...men detta fanns på en annan plats vid Väsman...vardagskonst eller...

"Natur och miljö" poolen hade en utmaning, björkar, men jag var ute en dag för sent så här kommer en av björkbilderna...

I vårljuset fick jag syn på denna bild, "Ratt och Grafitti"....

Det var mina bilder från maj 2011 i Dalarna...

ingelaring.se

Allt fotat med Ricoh GXR, Modul p10 och A12 (macro) gissa vilket jag använde till vilken bild om ni vill

Inlagt 2011-05-30 19:07 | Läst 3860 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
En vacker bildsvit. Aklejan är verkligen fin, en av mina favoritblommor. Akleja är så tacksam, den rotar sig nästan överallt. Utom i vår trädgård, vad det kan komma sig. Vi har försökt flera gånger, men det vill sig inte.
Svar från Ingela Ring 2011-05-31 17:39
Tack. Själv hade jag samma problem med Lupiner... de tycks växa överallt men i sommarstugan vi hade i Rök ville de inte växa. Vi försökte med allt men inga Lupiner...Nu bor någon annan där...undrar om de har Lupiner ;-)