"Nästan" bara bilder och lite text. Men ibland kan det hända att det bli lite mer text om något som för tillfället intresserar mig...

Den gamla Julkrubban

Fick för mig att fota min gamla julkrubba. Det är min barndoms julkrubba. Till viss del sönderlekt, vilket syns på vissa bilder. Den är inte i plast utan gips eller något. En ko har försvunnit annars finns allt kvar (tror jag).  Den kommer inte fram så ofta numera men nu var det dags. Det var lite knepigt med ljuset, det är så mörkt nu.

Allt fotat med Fujifilm X-T1 Fujifilm XF 60mm 1:2.4 R Macro

Kom sedan på att jag fotat den en gång tidigare. Bilder från 2011

Ingela Ring

Inlagt 2020-12-19 17:43 | Läst 2875 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Riktigt fin krubba tycker jag. Är den dessutom en krubba du känner igen från det var barn förstår jag mer än väl att den är rolig att ta fram, hälsningar/ björn
Svar från Ingela Ring 2020-12-20 11:48
Tack och trevlig helg