"Nästan" bara bilder och lite text. Men ibland kan det hända att det bli lite mer text om något som för tillfället intresserar mig...

En del är svårt, annat enklare... vad gäller foto

Jag  för min del tycker att det är enklare att fotografera saker än människor. Byggnader går hyfsat bra att fota, lika så blommor och bilar ibland lyckas jag till och med med djur, men människor, det är svårt det....  I ärlightens namn har väl inte försöken varit lika många heller. Gillar ju byggnader, städer, blommor mm. Men visst vore det kul med lite bra kort på släkt, vänner och bekanta. Även gatufoto verkar urkul. Så emellanåt gör jag mina tappra försök, som när vi hälsade på bekanta i Frankrike senast. Resultatet blev milt sagt blandat, ibland hängde inte jag med, ibland hängde inte kameran med, men några är nog helt ok. Jag har bara justerat färg, skärpa mm och knappt beskurit dem alls. Med lite mer jobb kanske något blivit bättre, men i vilket fall så här blev det.

Kusiner på besök

storasyster tar hand om  lillebror...

...så lillebror vågar titta på fina bilen..

Alex är ute och cycklar...

.. och hjälper till i verkstaden...

...eller är bara nyfiken

Dom stora grabbarna mekar..

... och mekar

men på kvällen tar alla paus..en del leker..

..andra tittar på..

men även Sebastien tar det lungt en stund..

Vet inte om jag vågar mig på att lägga ut något kort på fotosidan. Sist jag lade ut ett barnfoto blev jag så sågad att jag tog bort det dagen efter... Hoppas det här inte går lika illa ;-) 

Ingela

www.ingelaring.se 

Inlagt 2007-05-08 20:38 | Läst 4813 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?