"Nästan" bara bilder och lite text. Men ibland kan det hända att det bli lite mer text om något som för tillfället intresserar mig...

Hösten och kurserna har startat...samt fika i Norberg

Till hösten hade jag anmält mig till två högskolekurser, Digital bildbehandling och Franska för nybörjare, båda på distans. Har sett fram emot att börja läsa båda. Inte för jag vet hur jag skall hinna med, eftersom jag dessutom arbetar heltid.  Detta med att läsa började inte så bra. Hade tänkt smygstarta med att låna boken bildbudskap på biblioteket igår men de hade lördagsstängt hela augusti. Tänkte då att då tittar jag väl in på kurssidan för Franska kursen och då visade det sig att den hade startat redan, och jag har inte ens beställt böckerna…..Sedan tittade jag in på kurssidan för Digital Bildbehandling idag, och se även den var igång, men där är i alla fall boken på väg ;-) Så efter en vecka ligger jag redan efter i båda kurserna, nästan imponerande bra start ;-)

 

Men detta till trots tog vi oss tid att ta sportbilen till Norberg och fikade på Elsa Anderssons konditori idag.  

 

Kaffe och bakelse i solen...

 

Vadan detta varför alla cycklar? 

 .

 

 

 

 

Jo, Cyckelklubben har fikat även dom..

.

 

 

 

 

Några fler gäster...

.

 

 

 

Som lät sig väl smaka...

 

.

 Men snart är det dags att börja plugga och jag skall nog göra som Ann-Louise Svensson och lägga upp mina kurskamrater från fotosidan så jag lätt hittar dom.

 

 

 

 www.ingelaring.se

 

Inlagt 2008-08-31 15:40 | Läst 5498 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Fika i mina gamla hemtrakter minsann, man blir nästan nostalgisk.

Känner igen det där med att man brukar vara efter i kurserna redan innan de hunnit börja trots alla goda intentioner ;0) Lycka till med kursandet!
Svar från Ingela Ring 2008-08-31 21:30
Tack. Får försöka bli mer seriös till nästa vecka ;-)
På Elsas kondis var jag 2007 och fikade. Var på väg till Vij-trädgårdar i Ockelbo/Kenneth
Svar från Ingela Ring 2008-08-31 21:31
Jo, Elsas kondis är en klasiker ;-)
var inte l¨åasse jag har inte änns password- jag har just fått veta att jag gjort något som skulle vara omögligt vid registreringen- men något password det har jag inte ännu....men med 25% studitakt skall det nog gå :-)Jag har dok varit inne och kollat de andra kurser jag går- det gick fint...de gör ingenting- fick beställt några böcker vi har super sevice här- jag kan låna på pædagogiskt universitet och de har nästan allt också på svenska och de sender böckerna hem till brevlådan på 2 dagar! det kallar jag sevice. Beställer på netet givetvis :-)
Svar från Ingela Ring 2008-09-01 18:10
Jag undrade var du tog vägen men nu vet jag ;-)