"Nästan" bara bilder och lite text. Men ibland kan det hända att det bli lite mer text om något som för tillfället intresserar mig...

Hundutställning i ABB hallen

Hundar och hundsport har varit en del i större delen av mitt liv. Men sedan några år är jag hundlös. Jag försöker dock att besöka Ludvikas enda hundutställning (som jag vet)  i ABB hallen i början på april (missade dock förra året) I år var jag där igen. Här några bilder.

Ingela Ring

Inlagt 2019-04-06 21:11 | Läst 756 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Hej Ingela,
jag gillar dina bilder från utställningen och några av porträtten är verkligen toppen. Du har fångat utställningsandan mycket bra. Jag har själv ingen egen hund längre men brukar besöka stora Stockholmsutställningen för att fota. Det jag har upplevt är att nästan alla är otroligt positiva när någon kommer med en "stor kamera" och väldigt gärna vill att man ska ta bilder på deras hundar. Det finns mycket som jag inte håller med om när det gäller utfodring och avel av många raser men i dessa sammanhang är jag bara en åskådare och pratar glatt med alla som gillar en person med stor kamera.
Hälsningar Lena
Svar från Ingela Ring 2019-04-07 20:41
Kul att du gillade bilderna. Vi verkar ha samma förhållande till hundutställningar men Stora Stockholm känns kuligare än Lilla Ludvika ;-)