"Nästan" bara bilder och lite text. Men ibland kan det hända att det bli lite mer text om något som för tillfället intresserar mig...

Jag med på Göteborgs konsthall ????????

När jag kom hem idag sa min sambo att någon ringt från Göteborg om Min fotoblogg. ????? Eftersom jag inte hunnit hem från jobbet, hade han bett att de skulle ringa igen. Vadå, vad kan någon vilja angående min blogg. Den är i det lilla, förmodligen inte så många läsare, mest tillfälliga sådana förmodligen.. Varför skulle någon ringa? Strax efter jag kom hem ringde de igen. Det var från Göteborgs konsthall (redan där tror jag att jag började fundera på om de var rätt ute). En konstnär (Annika Eriksson) skall ha en stor utställning där i vår och i katalogen som trycks i anslutning till utställningen ägnar hon ett särskilt fokus åt Göteborg som stad, både med sina egna och med andras bilder och texter. Där kunde en av mina bilder platsa in. Under helgen nu skall jag maila han som har hand om det hela och berätta vilken upplösning mina bilder har mm så de kan se om den kan användas. Amatör som jag är med fotosidan, fotobloggen och en relativt okänd hemsida som media så är jag mäkta stolt. Även om min bild inte kommer med i katalogen så har "någon" ändå uppmärksammat den och tyckt att den har något att säga. .

Sambon tycker att jag skall begära bra betalt, men jag är mest ute efter ÄRAN. Tänk om min bild kommer med, de räknar med att 10 000 personer kommer att se bilden.. Häftigt för lilla mig.... 10.000 personer som tittar på en bild med "fotograf" Ingela Ring.

I vilket fall, vad jag skall göra nu är att titta reda på orginalet och medela upplösning mm till dem så de ser om det fungerar rent tekniskt. Därefter kommer de att höra av sig igen...

Bilden hittade konstnären här på bloggen under junibloggen

Götaplatsen

Visst är det kul, oavsett hur det går ???

Ingela 

www.ingelaring.se

Inlagt 2007-11-30 20:56 | Läst 3177 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Klart det är kul & visst ska du vara stolt.. Stort GRATTIS!!
Hoppas verkligen att den kommer med..
//Micke
Svar från Ingela Ring 2007-11-30 21:11
Tack. Jag håller tummarna. Om mina bilder inte håller tekniskt hade jag faktiskt tänkt att fråga några kompisar som också fotade där så kanske deras bild får vara med istället;-)
Jättekul för dig! Var glad och njut
mvh
Bengt
Svar från Ingela Ring 2007-11-30 21:13
Tack. Jag tänker vara just det.Det kanske aldrig återkommer ;-)
Håller med Micke.
Du ska vara väldigt stolt, tänk vad roligt för dig.
Jag blir alldeles glad och uppspelt för din skull :-)
Mvh Lena
Svar från Ingela Ring 2007-11-30 21:14
Tack. vad kul, alltid kul att även glädja andra..
Visst! Mycket glädjande! Tycker att det är en trevlig bild från min hemstad sedan många år. De många färgade bilarna livar verkligen upp bilden. Hur har du lyckats trumma ihop alla dessa? :-)

Jag vill föreslå att du går fram betydligt försiktigare än vad din sambo tycker. Saftar du till för mycket, så blir resultatet bara att din bild inte kommer med, dvs du har förlorat hela stycket. Och det vore ju väldigt synd!

Jag tycker dock att du ska testa att begära ersättning, men tänka på att de som vill använda en bild i konstnärliga sammanhang vanligen inte har så stora intäkter som mera kommersiella verksamheter brukar kunna ta in.
Svar från Ingela Ring 2007-12-01 08:30
Tackar, jag kanske vågar mig på en liten fråga om ersättning ;-)

Bilarna lyckades 3000GT (Mitsubishi) klubben samla ihop när de hade årsträff utanför Göteborg. Lite kul var det, bilklubben, studentavslutningar, bröllop och HBT-festival allt på en gång eller i vart fall efter vartannat på samma plats....