"Nästan" bara bilder och lite text. Men ibland kan det hända att det bli lite mer text om något som för tillfället intresserar mig...

Katter i Frankrike....

I  år har jag tänkt att gå igenom semesterbilderna tema för tema.... Tema ett var resa... tema två är katter.... Släktingarna i Le Cannet äger ingen katt, men det är alltid katter där... Om inte grannens så är det dotterns eller en katt som helt enkelt "adopterat" dem... Och när vi kom till vårt Chambres d'Hôtes i Balaruc-Le-Vieux så var det en katt som tog emot oss.. Så tema två blev katt. Chambres d'Hôtes är en fransk motsvarighet till Englands Bed and Breakfast, fast så mycket mer.. Personligt med charmiga rum, frukost ingår och vill man kan man äta middag med familjen (mot betalning förstås). Ett bra och trivsamt alternativ till hotell. Vill man lära känna Frankrike är detta ett bra sätt.

Sidney är raskatt av rasen Chatreux. Han bor i villan i Le Cannet när hans familj är på semester. Här talar han om för en okänd katt som brukar besöka villan att det är han som bestämmer här.

Denna katt har mer eller mindre "adopterat" släktingarna som sin ägare eller något liknande.

Den 15-åriga värdinnan som tog emor oss vid vårt Chambres d'Hôtes i Balaruc-Le-Vieux.

 http://www.gites-de-france.com/

http://www.ville-balaruclevieux.fr/

Sidney finns presenterad under katter här 

www.ingelaring.se

http://sv.wikipedia.org/wiki/Chartreux

Inlagt 2008-08-01 22:37 | Läst 5872 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver