"Nästan" bara bilder och lite text. Men ibland kan det hända att det bli lite mer text om något som för tillfället intresserar mig...

Mina foton på Maurs hemsida.... (liten stad i Frankrike)

I maj förra året fick jag en förfrågan via flickr:

Hello Rind,

I loved the photo's you made from Maurs, france (found them on Flickr). At the moment I am desiging the new website for Maurs and I would like to use some of your photo's.

Can I use them and what do you ask for it?

Kind regards

Renate

www.renatefrotscher.com | Renate Vieillescaze-Frotscher | 10 Rue de la Martinelle | 15600 Maurs | France | +33 471 467 963 | +31 6 44 024 784
 

Efter det har jag tittat, tittat och tittat . Men ingen ny hemsida och inga bilder från mig. Jag hade mer eller mindre gett upp. Men idag på morgonen när jag tittade så var den uppe... och se flera av mina bilder är med.   

 Här är sidan: http://www.ville-maurs.fr/ville (titta längst ner till höger på översta bilden.....)

Inte blir jag miljonär eftersom jag alltid missar detta med betalning ;-) Men kul är det och man kan skryta lite för sambons släktingar i Frankrike.

Blir jag nu även publicerad i France Guide magazine  som jag fick förfrågan om i veckan så kan jag skryta med att vara "internationell fotograf". För då har jag fått bilder publicerade i Sverige, Frankrike och USA. Och detta utan att ens äga en systemkamera ;-)

De här tre bilderna är de jag kan se att de använt:

www.ingelaring.se

Inlagt 2009-01-24 06:47 | Läst 4477 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Grattis! Så roligt - spännande att världen blivit en aning mindre genom webben och ger fler möjligheter att synas...Härliga bilder.
Svar från Ingela Ring 2009-01-24 12:37
Tack... Jo visst har webben öppnat möjligheter...Men då får man inte heller vara rädd för att synas.... Kul att du tyckte om bilderna..
Grattis fina bilder/bert
Svar från Ingela Ring 2009-01-24 12:37
Tackar....
Roligt att höra! Fina bilder också.
Svar från Ingela Ring 2009-01-24 12:38
tack och tack... Har gått och varit fånigt glad hela förmiddagen.