"Nästan" bara bilder och lite text. Men ibland kan det hända att det bli lite mer text om något som för tillfället intresserar mig...

Nytt jobb och Larmet gick..

Tredje dagen på nya jobbet och jag fick äntligen presentera mig ordentligt för områdeschefen, men kanske inte på det sätt man skulle ha viljat.

Jag kommer ganska tidigt på morgonen. Hitintills när jag kommit har det alltid varit någon på plats men inte idag. Jag var först. När jag hade dragit passerkortet och kommit in såg jag att ljuset var släckt. Tittade då omedelbert till höger på larmet och såg texten "slå in din kod". OK, d e hade sagt att jag skulle slå in samma kod som till själva dörren så jag tryckte in mina fyra siffror. Inget hände. Jag tryckte igen. Inget hände. Jag försökte läsa mig till om det var något annat jag skulle göra. Men inget resultat. Sen gick larmet. Det fanns ett telefonnummer att ringa. Så jag sökte upp en telefon och ringde dit. Enda beskedet jag fick var att söka upp någon med avbrottskod. Men hallå!!!! Jag är ju ny här!!!!  När jag lagt på luren hörde jag någon i dörren. Snabbt dit för att få hjälp. Där stod områdeschefen. Efter en något rörig beskrivning från mig säger han: Har vi träffats? (Ridå!!!). Ner på jorden igen och presentera sig. Chefen slog av larmet och ringde bevakningsföretaget. Som tur är hann de inte fram (är dyrt med sådana där utryckningar har jag hört).

Jag hade nog inte tänkt mig att presentera mig på detta sätt. Men nu  är det gjort. Chefen tittade in senare på dagen och bad mig att inte gå in innan jag visste att någon annan var där fram till mitt kort blev fixat.

Jag tror jag får träna på det där med entré och presentation till nästa gång jag byter jobb.

Ingela

Inlagt 2007-06-05 17:35 | Läst 3817 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver