"Nästan" bara bilder och lite text. Men ibland kan det hända att det bli lite mer text om något som för tillfället intresserar mig...

"Storm" på Väsman idag...

Som så ofta efter semester och sommar har fotoinsperationen trytet lite. Med över 1000 semester och sommarbilder att ta hand om blir det lätt så. Men idag var det Finnmarksturen i Ludvika (mountainbike) och nostalgidag på Gammelgården i Ludvika. Så jag tog med mig kameran ut på promenaden ifall fotosuget skulle komma. Väl ute i snålblåsten så kände jag att jag inte alls hade lust att titta på nostalgidagen med veterancyklar, -mopeder, -maskiner och gamla bilar. Inte heller hade jag lust att titta på en massa cyklister i olika åldrar. Så kameran kändes lite onödig.

Men som jag gick så fick jag syn på sjön, Väsman. Tänkte att den alltid varit så stilla och fin när jag fotat  den. Kanske det var dags för att se om det gick att fota lite uppror också. Så jag gick ner till sjön satte kameran på sportläge (vatten är snabbt). Och fotade på i hopp om att något skulle bli bra. Kanske inte blev några mästerverk men... helt ok kort blev det. Kul att försöka fånga vattnets rörelse var det och lite fotoinspiration infann sig. Tror dock att bilderna får vila till sig lite tills jag hunit med France ;-) 

Ingela

www.ingelaring.se

Inlagt 2007-08-25 16:10 | Läst 4073 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?