"Nästan" bara bilder och lite text. Men ibland kan det hända att det bli lite mer text om något som för tillfället intresserar mig...

"Våren" i Ludvika idag...

Tänkte att jag skulle försöka komma igång med fotograferandet igen efter några månaders "oinspiration". Tog med mig kameran för att bli inspererad av vackert väder och vår. Det visade sig dock att våren bara tog sina första stapplande steg ännu. Ljuset var mer starkt än bra och jag har nog legat av mig lite. Obs bilderna är helt obearbetade och inte heller några mästerverk. Men ni ser ialla fall hur långt våren kommit här  :-) .

Våren till ära så skulle vi byta olja på sportbilen, Mitsubishi 3000GT, men den var för låg för att komma upp på bryggan hos OK/Q8. Vi får hitta på en annan plan för detta. Suck!!!! 

Nu skall jag ge mig ikast med ett av mina andra intressen Mat. Dags att börja laga kvällens mat, Mousaka.. Det lär ta någon timmar det. "Matlagningsvinet" är framme och "Aperitif" i form av parma skinka är uppskuren. Så nu är det dags att börja jobba ;-) 

vinter?

vinter

"vårförsök"

Vår?

Vår?

Vår!?!!

Våren kanske är kommen i alla fall/ Ingela

www.ingelaring.se

Inlagt 2007-03-25 13:44 | Läst 26400 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Läst 15781 gånger och inte en enda kommentar :-D Det går inte! Själv har jag inte läst den förut, så nu kommer här i alla fall en kommentar från mig.

1. Sportbilar är inget man har för att det är bekvämt, det vet du väl :-) Har ni Mitsubishin kvar?

2. Väldig fin kolorit i bilderna, inte minst de två vinterbilderna.
Svar från Ingela Ring 2011-02-13 22:43
Tror att de flesta visningarna är från typ "google" då kan de inte kommentera eftersom man måste vara medlem för att få kommentera. Mitsubishin är kvar men till salu. Kul att du gillade bilderna. Tror mest att det blev så och jag blev nöjd (om jag minns rätt).