"Nästan" bara bilder och lite text. Men ibland kan det hända att det bli lite mer text om något som för tillfället intresserar mig...

Vidvinkel i Ludvika Ulrika Kyrka... 2 Dogma

När jag ändå hade vidvinkelkonvertern på passade jag på att ta några bilder i Kyrkan enligt mitt Dogma löfte (Panasonic DMC LX3 med vidvinkelkonverter 0,75 x 24 mm  Färg  16:9). Bildbearbetningen är ju då av enklaste sort, ändra storlek, justera vid behov i kurvor, oskarp mask och klart. Är minst lika nöjd med dessa bilder som de betydligt mer arbetade bilderna i teknik HDR. Så man kan fundera om man inte helt enkelt skall välja motiv och låta kameran jobba. Mindre tid vid datorm med bildbearbetning blir det också och mertid till det roliga, att fota ;-)

Att fota för mig handlar om att ha kul....

I morgon skall jag testa EFIT (ett foto i timmen med mobilkameran). Får se hur det går. EFIT funkade inte alls mobilen blev kvar hemma får ta nya tag i detta en annan gång ;-)

www.ingelaring.se

Inlagt 2009-08-24 19:51 | Läst 9624 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver