Gör mig inte äldre än vad jag är FS !!!!

What ?????

Kollade in min egen profil och upptäcker att jag är 51 år !!! ??? !!!

Nä...... FS.... Jag vill inte vara äldre än vad jag är !!!

Jag fyller 51 i spetember och inte en dag tidigare !!!!!

Fina blommor som av omtänksamhet skickats hem till mig.

Inlagt 2013-01-03 21:33 | Läst 2604 ggr. | Permalink

"Vi känner inte varandra alls men jag har hållit utkik efter dina inlägg och läst om din mans bortgång. Jag har valt att inte kommentera helt enkelt för att jag tycker det är svårt. Jag vet inte själv hur jag skulle hantera situationen även om jag mist några som stod mej nära. Jag kan bara säga att jag beundrrar din styrka just nu och att jag hoppas innerligt att du kan finna en väg framåt. Om fotografering kan vara en del av detta så tycker jag du ska fota på av all hjärtans lust. Varma hälsningar Lena, som älskar bilden av den fina tulpanbuketten"


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Kameran kan innebära en sådan förtröstan; fota på du! Mångas tankar går till dig, säkert är det också något som känns bra i själen.
Måste nog kolla om FS gör mig också äldre än vad jag är...
Svar från Tinaspicture 2013-01-03 21:51
Ja, fotograferandet har jag börjat fundera på igen för jag behöver minsann komma ut och promenera och lufta tankarna. Tack för din kommentar.
Har du fyllt i din födelsedag rätt på Min sida/Om mig/Presentation?
Svar från Tinaspicture 2013-01-03 21:53
Oooopss !! Ha ha ha :) Nu såg jag ju att jag inte fyllt i allt. Det är ändrat nu så att jag förmodligen blir yngre i ett nafs ;) Tack för tipset.
Ja tänkte väl, hon kan INTE va mer än 50.
Sten
Svar från Tinaspicture 2013-01-04 00:04
:D Jag tackar allra ödmjukast för det ;)
Vi känner inte varandra alls men jag har hållit utkik efter dina inlägg och läst om din mans bortgång. Jag har valt att inte kommentera helt enkelt för att jag tycker det är svårt. Jag vet inte själv hur jag skulle hantera situationen även om jag mist några som stod mej nära. Jag kan bara säga att jag beundrrar din styrka just nu och att jag hoppas innerligt att du kan finna en väg framåt. Om fotografering kan vara en del av detta så tycker jag du ska fota på av all hjärtans lust.
Varma hälsningar Lena, som älskar bilden av den fina tulpanbuketten
Svar från Tinaspicture 2013-01-04 00:09
Tack Lena för dina fina ord. Det går upp och ner och far över mig i omgångar. Men jag försöker tänka och agera positivt. Min sorg får jag alltid bära med mig. Kram