"Nästan" bara bilder och lite text. Men ibland kan det hända att det bli lite mer text om något som för tillfället intresserar mig...

Hundutställning i ABB-hallen igår... och vår i Ludvika...och årsbok 2011

Igår var det dags igen för den traditionella hundutställningen i ABB-hallen i Ludvika. Jag tittade in en sväng och denna gång testade jag min Ricoh GXR 50 mm modulen. Har fotat på denna hundutställning i flera år och det blir olika bilder varje gång, till viss del beroende på val av kamera. Så här blev det i år.

 Glad matte med sin Russkiy toy... rasen heter så ...

En Toypudel skall bli fin...

Denna hund är redan fin....

Sen är det tävlingsdags...

...en av dessa blev kanske BIR (bäst i rasen)...

.

Det har varit vår i Ludvika och jag passade på att ta några bilder innan vintern kom tillbaka...

En björk vid Väsman...

Nässelfjäril ochTussilago.....

Lyviks kapell tittar ut över väsman och Ludvika...

www.ingelaring.se

(ps. Ludvika bilderna fotat med Ricoh GXR P10 ds.)

Jag har äntligen gjort min fotoårsbok för 2011

Fotobok: 2011 på Photohome

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mina bilder från andra år finns här: Mina bilder från tidigare års utställningar finns här: 2013 2012 2011 2010 2009 2007

Inlagt 2012-04-22 21:15 | Läst 5467 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Hej Ingela! sköna bilder från Ludvika,Kapellet har jag aldrig set så vackert,ändå har vi varit där varje år,min frus farbror ligger där.......
mvh Rolf
Svar från Ingela Ring 2012-04-23 19:15
Tack kul att du gilade bilderna. Inte heller jag har sett kapellet förut så förmodligen finns det mycket mer jag inte sett i Ludvika ;-)
Gulliga hundutställningsbilder! Men bilderna från den svenska våren går till hjärtat på ett särskilt sätt hos en utvandrare i förskingringen. Det svenska klimatet är kämpigt, men den som står ut belönas med vårar som nog i skönhet söker sin likhet.
Svar från Ingela Ring 2012-04-23 19:17
Roligt att du gillade bilderna. Visst är väl våren en härlig tid. Men inte just idag... Det har varit kallt, mulet, regnigt snöigt en vecka nu....Tur jag hann ta några bilder så jag minns att vi har haft värme ... Men den kommer förhoppningsvis tillbaka igen ;-)
Fina bilder från utställningen, känner att jag måste nog gå på "Stora Stockholm" nästa gång, har missat det några år på raken nu.
Björkbilden gillar jag allra bäst av de du visar här.
Svar från Ingela Ring 2012-04-27 16:30
Visst är dettrevligt med hunduställning och "Stora Stockholm" är väldigt speciellt. Nu är det några år sedan jag var där senast men det kanske blir snart igen. Kul att du gilade björkbilden det är även min favorit av mina aprilbilder..