En fotoamatörs betraktelser om bilder och sånt

Att få en käftsmäll

P1060055 Måndag morgon

Alla dagar är inte solskensdagar

I bland svider det lite extra när man blir feltolkad.

I mitt förra blogginlägg blev jag både felciterad och anklagad för att kalla sign.. NE :s kameror för: "någon fin antik pjäs". Nu vet jag inte vad som är fel: är det sign. NE:s läsförmåga eller kanske är det något annat, för jag har inte medvetet försökt göra mig lustig över vad andra på Fotosidan har för kamerautrustning.

I mitt inlägg var jag bara glad över att ha tagit mig råd över att skaffat mig ett vad jag tror ett bra objektiv. Sedan tycker jag att sign. NE. lämnade bilder och övriga inlägg utan kommentarer lite anmärkningsvärt.

Ha det gott

Stig

Inlagt 2019-02-18 17:40 | Läst 2356 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Läste in förr blogg nyss, för mig känns det som 'ironi'.. tror det bara är en ironisk och spelad indignation! Ta inte så hårt på detta Stig! Ha det så bra!
Hälsn!
Svar från Stican 2019-02-18 23:02
Tack Jan för din kommentar, jag tål mer än så, men jag undrade bara varför.
Ha det gott/Stig
Jag såg också ditt förra inlägg och håller med Jan, Det är nog inte så allvarligt menat, även om misstolkningar förstås förekommer. Lycka till med ditt nya objektiv .
Hälsningar Lena
Svar från Stican 2019-02-18 23:11
Tack Lena för dina kommentarer, vad jag förstår så var det nog inget missförstånd från sign. NE:s sida, det var säkert menat som ironi.
Ha det gott/Stig
Säkert tänkt som lite ironi och snarare ett medhåll tror jag, NE plåta ju själv med Canon dessutom så han ville nog bara ironisera över de Leicamänniskor som han uppfattar alltid framhåller sina prylar skulle jag tro 😉.
/Affe
Svar från Stican 2019-02-19 08:37
Tack Affe för dina kommentarer, kul att höra av dig. Om det är som du tror så kanske NE skulle rikta sin ironi till de "Leicamänniskorna" istället.
Ha det gott/Stig
Nils-Erik Eriksson 2019-02-19 11:23
Tråkigt att bli så missuppfattad i sitt inlägg/NE