Sticans Fotoblogg

En fotoamatörs betraktelser om bilder och sånt

Slutet gott allting gott kanske ?

År 2010

Vad minns jag av det? Snart är det slut på detta år, så fyllt av sorg och smärta, och om jag skulle försöka göra en sammanfattning av 2010, så blir det nog den här bilden, den sitter fortfarande på näthinnan, men den bleknar väl något ju längre tiden går

Men i allt mörker så fanns det en del ljusglimtar, det hände en del possitiva saker också, bl.a. så träffade jag Lenas vän Britt,  och hon har varit ett fantastiskt stöd under den här svåra tiden, och jag hoppas att  flytten till Lindesberg inte ändrar något på det, Andra goda vänner och grannar har ställt upp och stöttat mig under året. Tack Annki och Bernt, Gunilla och Karl-Anders, Birgitta och Hans, Ann-Charlotte och Alf,  Marianne och Birger, Margareta och Anders för ert stöd under det här året. Det har värmt mig enormt mycket.  Britt och jag håller ofta kontakt med varandra, så jag får lite färska nyheter från Täby.

Julen och i synnerhet julafton firade Doglas och jag i ensamhet, och det var skönt att få göra det den första julen i vårt nya hem. Detsamma gäller nyårsafton som vi kommer att fira för oss själva i år.

Nu står ett nytt år framför oss, ett helt oskrivet blad fullt av förhoppningar om att nu  kan det bara bli bättre . Kanske kommer framtidstron tillbaka, och lusten att börja fotografera igen, och kanske kommer jag att prova mitt nya mörkrum. För tyvärr så har alla projekt och planer fått stå tillbaka för allt annat som har tagit mycket tid och kraft.

Men vi börjar anpassa oss Doglas och jag till vårt nya hem, och jag har också börjat lugna ner tempot en smula, villket säkert är bra för både hjärtat och själen. Lindesberg är ju en liten stad, och utbudet av affärer är naturligtvis lite begränsat  också, men det som inte finns här finns i Örebro och det är bara några mil bort. Vi har redan varit i Örebro ett par gånger till en handelsplats som heter Marieberg, och gjort några inköp bl.a. nya stolar till mitt matbord och en TV-bänk.

Ett par veckor före jul beställde jag en förstoring av Lena  på canvas från Crimson, och jag måste säga att resultatet blev över förväntan. Det var ju lätt som en plätt att göra den beställningen från deras hemsida, så det kan jag verkligen rekomendera. Nu skulle jag baravilja ha en snygg ram också men det verkar inte finnas här i Lindesberg.

I dag på Nyårsafton så har solen titta fram och termometern visar bara -5 gr. så Doglas och jag skall ta en promenad nu. Vi får se hur långt det blir men jag tar med mig kameran ifall det dyker upp något spännande.

Det blev inte någon längre promenad så det här är vad som fastnade på minneskortet. Men det föreställer vårt hus på Villagatan i Lindesberg. 

Nu skall jag inte skriva något mer i år men jag lovar att återkomma nästa år, det får bli mitt nyårslöfte.

Därmed lägger vi det här året till handlingarna och jag önskar alla vänner här på Fotosidan ett riktigt GOTT NYTT ÅR

Ha det gott

Stig 

 

 

 

 

 

Postat 2010-12-31 23:56 | Läst 7292 ggr. | Permalink | Kommentarer (6) | Kommentera