En fotoamatörs betraktelser om bilder och sånt

Fotofika i Korsheden

Tack igen Björn för en trevlig fotofikaträff på ditt vackra sommarställe i Korsheden. Det var tredje gången jag besökte fotofikat på Korsheden,  jag hade som vanligt lite svårt att orientera mig hela vägen, men jag hade turen att hitta en annan som också kört lite vilse, då var det bara att hänga på så kom jag rätt till slut. Väl framme så möttes vi av värden Björn som hälsade oss välkomna och vi tog plats på verandan och efter hand kom det fler gäster, och jag passade på att ta några bilder

P1070703 Värden Björn

 Värden Björn

P1070701 Ewa K.

 Ewa K.

P1070699 Marianne

 Marianne

P1070698 Bengt Gustavsson

 Bengt

P1070699 Marianne

Mats

P1070713 Smörgåstårta

När Björn så småningom bjöd oss att ta för oss av en fin buffé med smörgåstårtor, kaffebröd och jordgubbar med glass och eller vispad grädde så var jag inte sen att ta för mig. Mitt val blev en bit av smörgåstårtan till att börja med

P1070715 Lena

Lena

P1070718 Göran R.

Göran

P1070732 Göran R med kamera

Göran med sin Pen F

P1070709 Nikon och Canon

Våra fotoaparater

P1070711 och några andra kameror

och några till

Det pratades naturligtvis om foto i allmänhet med fokus på våra olika kameramärken men samtalet kom också in på hundar eftersom Göran är nybliven hundägare, sedan gled samtalet över på drönare när sista gästen anlänt för han hade en drönare med sig som så småningom flög över oss.

P1070722 Flygaresset

Anders

P1070726 Anders plockar i hop drönaren

  Anders plockar i hop drönaren

P1070731 och här ör manöverpanelen

 och här är manöverpanelen

P1070736 Titta den flyger

 Titta den flyger

Tack alla och ha det gott

Stig

Inlagt 2019-06-30 23:40 | Läst 287 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Tack Stig, roligt att du var med igen! Kul när gänget är så stort. Fina bilder har du här, bla en riktigt bra bild på mig, såna är ja inte bortskämd med. Många hälsningar/ Björn T
Svar från Stican   2019-07-01 08:00
Tack Björn, ja det var riktigt roligt att kunna vara med igen, snällt av dig att ge beröm till mina bilder, men i och med min bristfälliga syn så förlitar jag mig mycket på kamerans autofokus och tyvärr så blev det en hel del oskarpa bilder ändå.
Det var riktigt kul att det kom så många fotonördar som alla hade något att berätta.
Ha det gott/Stig
Hej Stig,
kul att träffas igen. Tur att vi har Björn så vi ses åtminstone en gång på sommaren. Det är många i detta gäng som jag bara ser en eller två gånger om året, andra kanske någon mer gång, men inte i sån här fin miljö. Det är också kul att se de olika fotografernas bilder från samma träff, för vi är lite olika i vårt skapande. Jag kom med på ett hörn och det är en rätt bra bild, för jag brukar se fullkomligt hemsk ut :-)
Hälsningar Lena
Svar från Stican   2019-07-01 13:25
Tack Lena för din fina kommentar och jag kan bara hålla med, det skulle ju vara trevligt att ses någon gång i Uppsala också på Fågelsången, men det är ju en bra bit att åka från Lindesberg det är dubbelt så långt som mellan Lindesberg - Korsheden c:a 177km. Men det kanske kan bli av någon gång. Roligt att du gillade bilden på dig, annars så blev det lite si och så med kvalitén på mina bilder.
Ha det gott/Stig

Innehållskategorier