En fotoamatörs betraktelser om bilder och sånt

Här har vi fått oväntat besök

I går morse fick vi oväntat besök, min granne ringde på vid 7-tiden och berättade att hans son hade knäckt en belysningsstolpe med sin bil som hade kommit i rullning när han skrapade rutorna, han hade glömt att dra åt handbromsen.

Så kan det gå när inte haspen är på.

P1050986 När man får oväntat besök

 En belysningsstolpe har blivit påkörd av min grannes Saab som står till höger i bild.

P1050989 En knäckt lycktstolpe har fallit in över minträdgård

Den knäckta lyktstolpen som fallit in över minträdgård har lagt sig på den ena Hortensiabusken som tyvärr skadades, men staketen klarade sig.

Ha det gott

Stig

Inlagt 2018-12-11 09:14 | Läst 226 ggr. | Permalink
Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.
(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Oj, ja det var tur att inget värre hände.. någon kunde ju ha gått där.. Och en 'ofrivillig' beskärning blev det också..
Hälsn!
Svar från Stican   2018-12-11 17:00
Tack Jan för din Kommentar, en halv timme tidigare så gick Dennis och jag på vår morgonpromenad förbi där, men då hade inte grabben kommit ut till sin bil ännu. Så vi klarade oss med någon halvtimme kanske. Tyvärr så fick Syrenhortensian en smäll och en kraftig gren skadades, jag vet inte om det går att limma ihop den med stammen, det får jag kolla med min trädgårdsmästare.
Ha det gott/Stig
Det händer tillbud ibland där man är glad att inget värre inträffade. Minns när pappa (skolinspektören) kom hem från en tj-resa till en skola nånstans och en smula generat berättade att han bucklat till bilen. Efter att ha avslutat själva ärendet följde en av lärarna med ut på skolgården och medan dom fortsatte prata öppnade han dörren till förarplatsen och startade bilen utan att kliva in för att den skulle bli lite varm. Det här var mitt i vintern så han drog ut choken först. Det var bara det att han gjort som han fått lära när det var riktigt kallt, lägg inte i handbromsen, vajern kan gå av, lägg i en växel istället. Just det hade han gjort. Bilen startade snällt och rullade förarlös rakt in i skolväggen medan pappa stod utanför utan att kan göra något. Men en buckla var allt, det hade kunnat vara någon vägen. Hälsningar/ Björn T
Svar från Stican   2018-12-11 22:50
Tack Björn för din kommentar, jo det får vi vara glada för att det inte blev värre än en skadad buske, men den repar sig nog till våren.
Ha det gott/Stig