En fotoamatörs betraktelser om bilder och sånt

Kontraster

I min förra blogg beskrev jag lite om hur våra mornar ser ut och den här morgonen skilde sig inte så mycket från den förra. Efter morgonpromenaden som idag blev något senare så blev det frukost för Dennis och en kopp kaffe till mig. Sedan kopplade vi av i fåtöljen och lyssnade till Erik Schildt som kåserade i radions p2 under rubriken "Text och musik". En timme med den vackraste musiken ackompanjerad av poesi och personliga reflektioner, bland annat första satsen ur Felix Mendelssons violinkonsert. Efter en timmes lyssnande så är det dags att sträcka på benen och ta hand om morgondisken.

Den här morgonen var däremot trist vad beträffar vädret, men det är oftast bara att gilla läget när man har hund. Dennis bryr sig inte mycket om att det regnar, han måste ut oavsett hur vädret ser ut. Men jag hämtade kameran för att ta dagens bild på det trista vädret innan vi gav oss iväg ut.

Mulen lördagsmorgon +9 gr. och lite duggregn

För några dagar sedan var morgonen helt annorlunda, en liten skillnad mot bilden i min förra blogg, som hade en mycket rödare himmel

Frostig tisdagsmorgon med rodnande himmel

 Dennis i svartvitt

Tyckte du att det där liknade mig husse?

Nja jag vet inte, men det är första gången jag tar en bild av dig i svartvitt.

Du husse, om jag får säga vad jag tycker, så ser det inte särskilt likt ut.

 OK, men det var värt att testa i alla fall.

Det var allt för i dag.

Ha det gott

Stig

 

Inlagt 2017-10-28 23:21 | Läst 4179 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Verkar vara härliga morgnar du har, synd vi inte bor nära.
Svar från Stican 2017-10-29 11:47
Tack Stefan, ja det vore kanske inte så dumt, för det är väl oftast ganska milda vintrar och våren kommer väl en vecka fjorton dagar tidigare i Skåne, än här i Bergslagen.
Ha det gott/Stig
Det var en söt liten Dennis du har! =)
Svar från Stican 2017-10-29 23:45
Tack så mycket Heléne, Dennis är en fin liten vän men väldigt långhårig för tillfället. Om en dryg vecka så skall han bli trimmad, och då blir han nog ännu snyggare.
Ha det gott/Stig