En fotoamatörs betraktelser om bilder och sånt

Trädgården vaknar

Nu börjar det hända lite i mina rabatter

Namnlöst_Panorama1 av mina rabatter

En panoramabild av mina rabatter

P1070374 Sommarens första Ros

 Sommarens första Ros slog ut för några dagar sedan

P1070463 Årets första Doftpion

 Årets första Doftpion slog ut i går

P1070484 Ogräs eller inte Humlan verkar intresserad

 Ogräs eller inte men Humlan verkar intresserad

P1070471 Nu börjar det slå ut fler

 Nu börjar det slå ut fler Rosor

P1070472  En liten Tovsippa tittar fram

 En liten Tovsippa tittar fram men vintern har gått hårt åt dem så jag har beställt några nya att plantera

P1070434  Dennis

 Dennis ständigt spanande på vad som händer på gatan   

Det var allt för i dag

Ha det gott

Stig

Inlagt 2019-06-17 08:33 | Läst 302 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Ser trivsamt ut! Och gräsmattan är grön dessutom, hoppas det består.. Fint med Dennis som håller koll på allt också! Hur gick det med ditt staket och Syrenhortensian som fick sig en 'knuff' i vintras, eller om det var tidigare..
Hälsn!
Svar från Stican   2019-06-17 13:40
Tack Jan för din kommentar, incidenten i vintras gick ganska bra, staketet klarade sig utan skador, men på Syrenhortensian knäcktes en gren, min trädgårdskvinna var här förra veckan och sågade bort den defekta grenen och nu har busken fått lite nya skott, kanske som en följd av grenbrottet. Så den kommer sannolikt att överleva.
Ha det gott/Stig
Trädgård är en stor glädje att ha. Alltid finns det något att se och du ser ut att få fin utdelning, härliga blommor! Grönt och friskt ser det ut att vara! Och tre lagt att ha en pigg och vaksam kompis! Hälsningar/ Björn T
Svar från Stican   2019-06-18 07:05
Tack Björn för en fin kommentar, jo det är en glädje att ha en trädgård men jag har inte längre så mycket ork att rensa i rabatterna utan jag låter min trädgårdskvinna göra det i samband med beskärning av fruktträden och då brukar jag också köpa lite nya växter och det har varit perenner eller buskar så det blir lite förnyelse. Dennis är en god kompis i alla väder, som ser till att jag får lite motion om dagarna.
Ha det gott/Stig
Det ser mysigt ut i din trädgård och visst bli man glad när blommorna börjar slå ut. Jag tycker om att gå en sväng i trädgården på kvällen och kolla läget, vattna lite i någon kruka eller bara njuta.
Hälsningar Lena
Svar från Stican   2019-06-18 09:15
Tack Lena för din trevliga kommentar, och det är kul att du gillar vad du ser, det är ju det här jag längtat efter en lång vinter och vår att trädgården kommer igen. Alla årstider har sin charm men sommaren är nog oslagbar ändå. I går fick jag hem några Pelargoner, för jag har vinterförvarat de jag hade förra året i garaget, men de överlevde inte, och en säck med jord så nu får jag lite att pyssla med.
Ha det gott/Stig

Innehållskategorier