"Nästan" bara bilder och lite text. Men ibland kan det hända att det bli lite mer text om något som för tillfället intresserar mig...

Falu gruva

I år bjöd jobbet på enkel jullunch vid Falu gruva och även på en guidad tur i själva Gruvan. Kameran var med och så här blev bilderna.

Ingela Ring

Inlagt 2016-12-22 21:15 | Läst 3239 ggr. | Permalink

"Fina bilder, i dag så utvinns bara järnoxid från gruvan, beståndsdel i Falu rödfärg. Finns mycket intressant att läsa om gruvan. https://sv.wikipedia.org/wiki/Falu_koppargruva 🙂"


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Fina bilder, i dag så utvinns bara järnoxid från gruvan, beståndsdel i Falu rödfärg. Finns mycket intressant att läsa om gruvan. https://sv.wikipedia.org/wiki/Falu_koppargruva
🙂
Svar från Ingela Ring 2016-12-23 16:00
Tack. Visst finns det intressant om gruvan. Vår guide hade så mycket att berätta att de efterföljande grupperna fick vänta på oss. Ändå skrapade han bara på ytan. Men intressant var det.
Vad spännande och fina bilder fick du! Har varit där men inte nere i själva gruvan men nu blev jag sugen.... God Jul!
Svar från Ingela Ring 2016-12-23 16:03
Tack. Det var riktigt intressant. Varje guide tycks ha sina egna favorithistorier. Ett besök rekommenderas.
Det är spännande där nere, jag var där för många år sedan. Räckte det befintliga ljuset till?
Svar från Ingela Ring 2016-12-23 16:07
Visst är det spännande. Var där för några år sedan men ingen tur är den andra lik verkar det som. Det var så mörkt at jag fick använda blixt och fix o trixa lite i Light för att det skulle bli bra.