En fotoamatörs betraktelser om bilder och sånt

Man ser ljuset i tunnelen

Men också slutet

Brunkebergstunneln-2009

Tack för min tid på FS

Ha det gott

Stig

Inlagt 2018-03-09 17:44 | Läst 2014 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Lämnar du oss nu? En jättecool bild i alla fall och hörs vi inte mer får du ha det så bra med din hund och din kamera.
Hälsningar Lena
Svar från Stican 2018-03-09 22:46
Tack Lena för din kommentar, ja det känns som det är dags nu. När inspirationen tryter så finns det ingen annan utväg, jag har inte haft kameran med mig på väldigt länge då vi går på våra promenader.
Ha det gott/Stig
Tänker på min svärmor när jag ser rubriken. Inte fan såg jag nått ljus sa hon efter att drabbats av ett hjärtstillestånd. Hon var inlagd på Gävle sjukhus. Hon berättade att hon kände att nu är det färdigt. Hon sa till sänggrannen att nu dör jag. Läkarna var snabbt på plats och fick igång hjärtat. Efter det var hon aldrig rädd för att dö. Det gör inte ont, jag har ju varit en sväng till andra sidan. Hon levde fem år efter den händelsen.
Sten
Svar från Stican 2018-03-09 22:50
Tack Sten för din historia apropå rubriken, men jag skall förhoppningsvis inte dö ännu, jag tänker bara lägga av här på FS.
Ha det gott/Stig
Väldigt trist om du slutar Stig.
Svar från Stican 2018-03-09 22:55
Tack Stefan för att du tycker så, men just nu saknas motivation att fortsätta bloggandet eftersom jag inte har ork att ta några nya bilder.
Ha det gott/Stig
Nämen..!? Det var tråkigt att läsa! Men det finns så klart nån anledning till detta.. Fortsätt att ha det så bra ändå Stig!
Hälsn!
Svar från Stican 2018-03-09 23:12
Tack skall du ha Jan för din kommentar. Brist på fantasi och dåligt med kreativitet är nog en förklaring.
Mitt medlemskap går ut i början av juni så jag har lite betänketid fram till dess. Kan hända lusten att ta bilder kommer tillbaka, men just nu är den borta. För ett par år sedan gjorde jag en sorti under ett halvår. Men då ändrade jag mig efter att fått lite lust att blogga igen.
Ha det gott/Stig
Du har varit flitig här dom senaste veckorna och det har glatt mig. Men alla måste vi göra det vi känner är rätt. Fin bild med ljuset i tunneln!/ Björn T
Svar från Stican 2018-03-09 23:21
Tack Björn för dina vänliga tankar och det uppskattas att du gillar bilden. Just nu känns det rätt att sluta för det är svårt när lusten saknas, men jag kommer naturligtvis att följa er som bloggar med stort intresse. Alla är så duktiga att fotografera så det är ett stort nöje att se på bilderna, och jag skall försöka att kommentera också.
Ha det gott/Stig