Mina bilder och tankar för dagen

Happy birthday!

Egentligen är det inte klokt. Vi har levt tillsammans i 28 år, de bästa åren i mitt liv. Och hur hon stått ut med alla mina tokigheter, krokigheter och tvära kast förstår jag rakt inte. Särskilt inte hennes milda fördragsamhet med mitt ständigt återkommande och tvångsmässiga behov av kamerabyten. "Du tar ju ändå alltid samma bilder", brukar hon säga.

Hur som helst så fyller Ulrika, min fru, år idag. Av alla bilder jag tagit av henne  tänker jag att den här nog är den jag gillar mest. Fotograferad i Antibes i Sydfrankrike härom året. Fuji X100S, om jag inte minns fel, vart nu den tog vägen...

I alla fall - Happy Birthday!

Inlagt 2019-05-22 09:58 | Läst 1690 ggr. | Permalink
Fint! Ord och bild.
Grattis till Ulrika, och till ett båda.

Om jag förstår det du inte förstår, det vet jag inte men jag känner att ditt inlägg har en bit av svaret. Ihop med det lilla jag känner dig. Det finns en ton och som står långt över kamerabyten. Du förstår säkert.
Grattis igen!
Fantastiskt fint porträtt på hustrun din!
Vackra tankar till en vacker fru
Vackert skrivet och fotograferat. Visst är det fint att kunna kunna vara stolt över en bra parrelation!!
Jag är inte intresserad av kameran, endast optiken, som ger en härlig bild av ett bra motiv.
- hawk
Vilket fint porträtt! Så varmt och nära.

Visst är det fantastiskt när två hittar "det"! Jag tänker på det enda (och kanske bästa?) äktenskapsrådet jag fått: Det finns ingen lång relation som inte har en historik av konflikter en löst tillsammans.

Grattis till er båda!
/Lisa