Mina bilder och tankar för dagen

Hotellrum - på turne´

Har precis kommit hem efter en tredagarsturne´i Småland där jag visat bilder och berättat om "I väntan på besked - flyktingar berättar" - boken som jag gjorde förra året tillsammans med författaren Doris Dahlin. Kalmar. Vetlanda och Hultsfred fick besök den här gången.

Det är mycket givande och roligt att vara ute och berätta och visa bilder. Men det är bara en dryg timme om dagen som man "jobbar". Resten är transporttid, äta kebabtallrik av skiftande kvalitet och att vara på hotellrum. Hösten på den småländska landsbygden är mycket vacker, trafiken visserligen gles, men att bo på hotell känns ibland som att bo i en bild av Lars Thunbjörk. Så visset och trist var det i Kalmar. Min blygsamhet förbjuder mig att nämna hotellet vid namn.

Sista föreläsningen var I Hultsfred igår kväll och när jag checkade in och såg ut från hotellrummets enda fönster möttes jag av den här utsikten:

Nu är jag inte den som klagar i onödan. Och jag hade lite tur. Fick i iallafall sällskap på rummet av Monica Z....

Inlagt 2018-10-19 13:38 | Läst 1742 ggr. | Permalink
Bra att man uppmärksammar det här, ett viktigt budskap.
Klassiskt hotelliv, känns igen. Men det finns pärlor också, lite svårfunna ibland bara.
//GöranR
Svar från per-erik åström 2018-10-19 19:43
Lite skämtsamt och lite allvar. Men hotell Hulingen med musiktema i varje rum var trevligt. Jag fick välja mellan Eva Dahlgren och Monica Zetterlumd....
Hörs/per-erik
Din bok på ett bibliotek i Finland tidigare i höst, minns inte var, troligen i Åbo. Ett gediget hantverk angående ett viktigt ämne.
- hawk
Svar från per-erik åström 2018-10-19 22:16
Oj, jag visste inte att den fanns i Finland. Tack för info!
Med vänlig hälsning/per-erik
Hej!
Kommer du till Göteborg?
Svar från per-erik åström 2018-10-22 01:26
Hej, inget som är inplanerat.
Med vänlig hälsning/per-erik