En fotoamatörs betraktelser om bilder och sånt

Perspektiv på Riddarfjärden

Panorama Lena blickar ut över Riddarfjärden från Söder

 Lena blickar ut över Riddarfjärden från Monteliusvägen på Söder 2003

Det var det hela för i dag

Ha det gott

Stig

Inlagt 2020-07-23 09:37 | Läst 1541 ggr. | Permalink

"En fin tidlös panoramabild för oss betraktare, men självklart inte för dig.. för dig blir det ju ett tidsperspektiv på tillvaron dessutom! Den här veckan lyfter man på den bortre sista delen av fjärrtågens 'Getingmidja' norr om Riddarholmen här, den är i två delar. Passerade förbi där igår och tog några bilder som kommer framöver.. Troligen ligger allt på plats just nu! Ha det så bra! Hälsn!"


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Vacker panoramabild Stig! Många hälsningar/ Björn
Svar från Stican 2020-07-23 22:17
Tack Björn roligt att du gillade min bild över ett sommarvackert Stockholm.
Ha det gott/Stig
En fin tidlös panoramabild för oss betraktare, men självklart inte för dig.. för dig blir det ju ett tidsperspektiv på tillvaron dessutom! Den här veckan lyfter man på den bortre sista delen av fjärrtågens 'Getingmidja' norr om Riddarholmen här, den är i två delar. Passerade förbi där igår och tog några bilder som kommer framöver.. Troligen ligger allt på plats just nu! Ha det så bra!
Hälsn!
Svar från Stican 2020-07-23 22:22
Tack skall du ha för en fin kommentar, jag vet inte hur stora förändringar man kan se från Monteliusvägen där den här bilden är tagen, men sommaren 2009 gjorde jag en promenad genom Stockholm som slutade på Monteliusvägen där tog jag en ny bild av Riddarfjärden och då kunde jag se att man påbörjat en del av ombyggnationen vid Riddarholmen. https://www.fotosidan.se/blogs/sticans-blogg/stockholm-i-mitt-hjarta-4.htm
Det skall blir intressant att följa med på din bildvisning när de kommer.
Ha det got/Stig