FOTOGRAFISKA DAGBOKSFRAGMENT

Mr Strunt


Beskydda de okunniga ... Åbo 1.6.2017. Foto: Håkan Eklund. Nr 152/365.

Lyssnar med ett halvt öra på Mr Strunt, som i direktsändning med miljoner tittare, läser upp ett tal med en massa siffror och detaljer som han själv inte begriper sig på.
Samtidig som han tar sitt land ner till en bananrepubliknivå - och ändå tror sig vara världens viktigaste man ...

Patetiskt.

Inlagt 2017-06-01 21:57 | Läst 1553 ggr. | Permalink
Det fanns en riktigt otäck underton av att tidigare administrationer varit förrädare mot USA. Och panegyriken han bestods före och efter talet var ganska så läskig.

Elon Musk klev omedelbart av sin roll som presidentrådgivare. Han vill ha America First på riktigt - ta och behålla ledningen även i miljö- och klimat.

Nu verkar det om om Kina tar ledningen även då det gäller miljö- och klimatåtgärder. Dom har avbrutit något hundratal kolkraftverk och sätter upp ett vindkraftverk i timmen, dygnet runt och året runt.
Ja, det är en konstig värld numera.. även om 'han' gör det han tidigare har sagt.. man hade ju hoppats att han kanske skulle 'vakna upp' med tiden, men det händer inte.. Det värsta tycker jag ändå är att hälften av alla som röstade, valde honom.. säger en del om det landet!
Hälsn!
Härlig bild, jag antar att det är en skrattmås fast den har så mörka ben och fötter. Arten var en av de vanligaste i min uppväxt, men idag ser man de inte så ofta.
Gällande presidenten i världens största demokrati så blir man verkligen fundersam.
Ja, trumpen är en trumpen gammal man som lever i en gammal unken värld. Då är det mera sprutt och framtidstänk i Frankrikes nya unga president som säger "Make our Planet great again"!
- hawk
Måns H 2017-06-02 23:00
"Make our Planet great again". Tack! Jag hade missat det!