FOTOGRAFISKA DAGBOKSFRAGMENT

Tillbaka vid svarven


Min skrivarlya 30 januari 2021. Foto: Håkan Eklund. Nr 30/365.

Försöker ha 500 - 1000 ord per dag som mål (jobbar på min andra bok), men det lyckas nog inte i medeltal. Plötsligt skall en källa kollas, plötsligt hittas något intressant att läsa, plötsligt har halva dan gått ...Hade som mål att få del I klar inom januari, men det lyckas jag inte med. Missade tre dagar i veckan när frugan och jag tog "vintersemester". Som var en skön avkoppling till skrivarslitet.

Och i kväll ringde grand old man Hannu Hautala och ville tacka mig för en artikel i norska Natur & Foto (Nr 1/2021), där jag presenterade yrkesnaturfotografen Olli Lamminsalo. Liksom Hautala himself flyttade Lamminsalo upp till Kuusamo för att bli naturfotoföretagare på heltid. https://kuusamonaturephotography.fi/

Hautala är inte längre "terrängduglig" pga en massa krämpor, men i rösten låter han hur hurtfrisk som helst. Och det känns speciellt värdefullt att en sådan levande legend ids bry sig om lilla jag, som är en helt vanlig rivimies (= en man i ledet).

Inlagt 2021-01-30 21:00 | Läst 1555 ggr. | Permalink
Hej Håkan - WOW. Då är jag lugnare på hur mitt skrivbord ser ut :-) :-) Men jag tror att du också har det som jag, vi vet exakt var allt är?
Jag är imponerad av ditt arbete - lycka till med dina projekt.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Just det, när det som behövs är framme hittas det. Sätter jag en bok tillbaka i bokhyllan kan det ta tid att hitta den på nytt ...
- hawk
Den där "traktorsitsen" ser intressant ut. Är den bra? Var hittar man en sån att prova?
Svar från Håkan Eklund 2021-01-31 16:12
Ja, denna typ av sadelstol är synnerligen ergonomisk och bekväm att använda. Rekommenderas.
Googla.
https://www.quirumed.com/se/klinikinredning/pallar-och-stolar/sadelstolar
- hawk
Är din av denna modellen? Den stod först på deras sida.

Artikelnummer: 883-MST0032-RX10
Svar från Håkan Eklund 2021-02-02 11:43
I princip samma. Jag köpte sadelstolen från möbelaffär i Åbo, hittar inga "typbeteckningar" på den. Ser rätt likadan ut som på bilden. Mycket bekväm och funktionell!
- hawk
Måns H 2021-02-02 13:37
Tack! Jag gjorde nu slag i saken och beställde en, från Italien verkar det som.