FOTOGRAFISKA DAGBOKSFRAGMENT

Välkommet


Isläggning, Hirvensalo, Åbo 16.1.2009. Foto: Håkan Eklund.

Tänk att jag kan glädja mig åt kyla, jag som brukar hålla shortsklimat som norm ... Men det gäller att leva i nuet, att inse realiteterna. Här där jag bor är det ändå (vintertid) bättre med högtryck, köld och sol, än lågtryck, plusgrader och regn.

Kollade in en av mina vikar i morse, med hunden. Och visst höll den igen på att frysa igen efter att ha svallat fritt ett tag. Lite färger i vattnet/isen från en tidig morgonhimmel.

Gjorde ett kort besök på bokrean idag, det blev en tung kasse med smått och gott. Hittade inget i fotoväg, förutom en liten reportagebok "Tjernobyl - Dagbok från spökstaden" av Elena Filatova. Enligt info på en pärmflik är bilderna plockade från hennes hemsida, verkar funka.

Inlagt 2009-01-16 20:16 | Läst 4722 ggr. | Permalink
Ska kolla den hemsidan-- du har möjligvis inte en länk?

Kollade på Suomalainen kirjakauppa på alla titlar som getts om Finland under krigen och de var sannerligen inte lätträknade, bara en bråkdel av dem kommer förmodlingen att översättas till svenska...

Vad köpte du för nåt intressant då?

Hälsningar Silja
Hej Silja, kolla www.elenafilatova.com.

Andra böcker som jag köpte, ja t.ex.: Gryning över Kalahari, Hälsningar från ondskans axelmakter, Brevet från Sibirien, Metsät ja hyvä elämä, Kehrääjälintu och Renare kropp och själ.

Mvh Håkan