FOTOGRAFISKA DAGBOKSFRAGMENT

Gathörn i Paris


Paris i november 2009. Foto: Håkan Eklund.

Ja, jag har varit en dålig bloggare en längre tid. Har försökt minimera tiden vid datorn efter arbetstid och det har också drabbat bloggandet. En vecka utan dator i Paris var egentligen mycket skönt, hann nästan avvänja mig. På hotellet avslutades varje dygn med en fin lässtund och gott vin ...

Men om jag känner mig själv är det nog en övergående grej, alltså detta med att minimera datortid ...

Dock har jag kvällstid börjat fördjupa mig mera  i en massa fin fotolitteratur; har ett växande bibliotek med en massa intressanta böcker. Sånt passar bra för mörka och regniga novemberkvällar. Något som jag ser fram emot varje kväll. Också idag har jag något nytt med mig från bokhandeln ...; ser fram emot kvällens lässtund.

 

Inlagt 2009-11-24 15:30 | Läst 5313 ggr. | Permalink
Trevlig bild från en trevlig stad. Hur många av affischerna har Lautrec målat, tro?